Програмі "Світське життя" — 17 років: ведуча Катерина Осадча поділилася своєю довоєнною світлиною та привітала команду

Програмі "Світське життя" виповнюється 17 років: Катерина Осадча привітала команду
Instagram/kosadcha

Катерина Осадча розповіла, що за ці 17 років пережила програма "Світське життя".

Поділитися:

Програмі "Світське життя" виповнюється 17 років: ведуча програми Катерина Осадча розповіла, що за цей час пережила програма, привітала команду та поділилася своєю довоєнною світлиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча показала малюка, врятованого з бомбосховища Азовсталі (фото)

Катерина розповіла, що в галереї її телефону залишилося багато фотографій зі спокійного довоєнного минулого. Вона поділилася однією з таких світлин, зроблених у Маріїнському парку на День незалежності. Осадча пригадує:

Сукні, посмішки... Багато зйомок…Таке безтурботне життя без повітряної тривоги, без сліз, без порожнечі всередині... Без неможливості зупинити цю несправедливість….

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Як розповіла ведуча, за 17 років "Світське життя" пережило багато "потрясінь": дві революції, пандемія та війна.

Все це ми переживали разом. Я вірю, що перемога скоро і нашими героями будуть нові зірки, що зараз ризикують життям заради нас з вами!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Кожного разу не можу стримати сліз”: Катерина Осадча розплакалась, розповідаючи шокуючу історію пошуку жінки в Маріуполі силами проєкту “Знайти своїх”

Катерина Осадча привітала усю команду "Світського життя" з 17-річчям програми. Ведуча впевнена: це найтемніший час перед світанком, а світанок зовсім скоро.

Я вітаю всю нашу команду. Більшість з нас зараз займається волонтерством, ми з редакцією шукаємо зниклих і віримо, що всі знайдуться і ми обов’язково познайомимося особисто. Дівчата, я неймовірно вдячна за вашу роботу і велике серце. 

Катерина Осадча з перших днів війни допомагає українцям у пошуку зниклих родичів. Телеведуча від початку вторгнення російських окупантів на територію України створила телеграм-канал “Пошук зниклих”, який нині масштабувався у соціальний проєкт під назвою “Знайти своїх”.