Що подивитися на вихідні: 5 фільмів на 1+1 Україна

5 фільмів на 1+1 Україна, які можна подивитися на вихідні

Добірка фільмів, які варто подивитися на вихідні на 1+1 Україна.

Поділитися:

Цими вихідними на телеглядачів "1+1 Україна" чекає серія цікавих фільмів. Зібрали добірку стрічок, які варто подивитися кожному.

Субота, 25 листопада

"Снайпер. Білий ворон" — 19:30

Прем'єра на "1+1 Україна" — воєнний екшн, що заснований на реальних подіях та розповідає про початок війни на Донбасі у 2014 році. У центрі історії — пацифіст-дивак Микола, який разом з вагітною дружиною відмовляється від шкідливих благ цивілізації задля життя у гармонії з природою. Подружжя живе у власноруч виритій Норі під Горлівкою. Проте війна на Донбасі руйнує усі плани: бойовики вбивають Настю та спалюють Нору. Шокований жорстокістю Микола приймає доленосне рішення та вступає до добробату, лав снайперів.

Фільм "Снайпер. Білий ворон"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не пропустіть на "1+1 Україна": 3 фільми до Дня пам'яті жертв Голодомору

"Памфір" — 21:50

На телеканалі "1+1 Україна" відбудеться прем’єра українського драматичного фільму “Памфір” з Олександром Яцентюком у головній ролі. Леонід на прізвисько “Памфір” повертається із заробітків в рідне буковинське село на зимові свята. Дружина вмовляє більше нікуди не їздити, та й син-підліток Назар не хоче відпускати батька. Хлопець обирає ризикований спосіб завадити від’їзду, внаслідок чого, головний герой знову буде вимушений повернутися до незаконних заробітків — контрабанди. Це рішення призведе до незворотних наслідків для усієї родини.

Фільм "Памфір"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома дата прем’єри продовження серіалу «Плут»

"СБУ: спецоперації перемоги. "Кримський міст на біс" — 00:00

Прем'єра циклу документальних фільмів "СБУ. Спецоперації перемоги". Вперше українці дізнаються деталі підготовки й проведення секретних спецоперацій, які обговорює увесь світ. Зокрема, ексклюзивні подробиці ударів по Кримському мосту. Глядачі почують розповіді бійців СБУ, що готували ці операції та дізнаються з чим вони стикалися в тилу ворога.

СБУ. Спецоперації перемоги

Неділя, 26 листопада

"План втечі 3" — 19:05

Сильвестр Сталлоне у ролі професійного зломщика в'язниць відправляється на пошуки викраденої доньки відомого бізнесмена з Гонконгу. Батько вважає, що дівчину можуть тримати у в'язниці «Пункт диявола». Крок за кроком розслідуючи справу герой Сталлоне натрапляє на людей з минулого.

План втечі 3

"Міцний горішок 1" — 21:00

Офіцер поліції з Нью-Йорка Джон Макклейн приїздить на різдвяну вечірку на роботу колишньої дружини Холлі, аби налагодити сімейні стосунки. Та свято обертається трагедією: сучасний хмарочос захопили терористи. Герой Брюса Уілліса єдиний, хто уникнув полону. Тепер він змушений самотужки вступити у сутичку з бандитами, аби врятувати кохану.

Міцний горішок 1

Новини по темі