Українські зірки розповіли про булінг та цькування у серії відвертих відео #Красивасерцем на підтримку серіалу «Моя улюблена Страшко»

Українські зірки розповіли про булінг та цькування у серії відвертих відео #Красивасерцем

Вже сьогодні о 20:45 на телеканалі 1+1 стартує довгоочікувана прем’єра україномовного серіалу «Моя улюблена Страшко».

Поділитися:

На глядачів очікує українська адаптація культової колумбійської історії «Ugly Betty», відомої на весь світ. Проте українська версія серіалу буде відрізнятися від оригінального формату. Вона відобразить реалії сучасного життя українців у великому місті, їхні проблеми та виклики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На шпагаті після прем'єри: солістка групи KAZKA Олександра Заріцька представила саундтрек "Цілувати тебе" (відео з кадрами серіалу "Моя улюблена Страшко")

Саундтреком до серіалу стала пісня «Красива серцем» від гурту KAZKA, яка надала назву флешмобу у соціальних мережах. Сьогодні колектив представив другий саундтрек до серіалу під назвою «Цілувати тебе». Новий кліп містить кадри з серіалу «Моя улюблена Страшко» та розповідає про історію головної героїні.

Окрім того, у продовженні флешмобу #Красивасерцем команда 1+1 підготувала ексклюзивні інтерв'ю з шістьма зірками: MELOVIN, Андре Тан, Ганна Різатдінова, Стася Ровінська, Віра Кекелія та зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Ірина Поплавська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець «Голосу країни» Роман Сасанчин скоро стане батьком

Ірина Поплавська розповіла, що вперше стикнулася з булінгом у школі під час мутації її голосу. Однолітки часто питали Ірину, що у неї з голосом та постійно насміхались з цього приводу.

«Я не розуміла, що відбувається. Дійшло до того, що у незнайомих компаніях я почала просто мовчати, зайвий раз не відкривати рота, щоб не чути цього. Одна справа, коли просто питають, це все одно неприємно, а інша справа — коли це починають кривляти, знущатися, сміятися… І це було зі мною довго», — зазначила Поплавська.

Окрім того, Ірина згадала, що у 15 років розмовляла з подругою про вибір майбутньої професії та поділилася, що мріє бути акторкою. А у відповідь почула, що у неї немає ніякого хисту та здібностей, щоб отримати таку освіту. Після цих слів Поплавська навіть засумнівалась у своєму виборі. Можливо через це акторка вступила до вишу за спеціальністю харчові технології, проте згодом все ж таки повернулась до акторства. Поплавська впевнена, що той булінг загартував її як особистість.

Ведучу інфотеймент-шоу «Твій День» та багатодітну маму Стасю Ровінську також не оминув булінг в житті. У флешмобі #Красивасерцем вона розповіла, що через відомих батьків їй весь час потрібно було доводити оточенню, що вона талановита.

Стася Ровінська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цікавих фактів про суддю "Танців з зірками" Катерину Кухар

В театральному виші викладачі називали Ровінську «неталановитою», а батьки були найсильнішими критиками. Але з роками Стасі вдалося досягти успіху та поєднувати роботу і сім’ю.

Не обійшов стороною булінг і популярного дизайнера Андре Тана. У своєму відвертому відео він зізнався: Андре два роки приховував від усіх, що ходить на курси крою та шиття, адже батьки не розділяли його захоплення професією дизайнера. Однолітки дали йому прізвисько «швачка Марія», а через роки столичні дизайнери називали його дизайнером-одноденкою. Проте такі слова не зупинили Тана на шляху до своєї мрії.

Андре Тан

«Дуже часто здається, що весь світ проти тебе. Але в процесі, оглядаючись назад, ти зрозумієш, що все це сформувало тебе як особистість», — зазначив Андре Тан.

До флешмобу #Красивасерцем у соцмережах може приєднатись кожен охочий. Окрім того, у Instagram існує щоденник головної героїні Насті Глушко під назвою ya_ne_strashko, де можна прочитати пости від героїні, життєві історії зірок та поради психологів щодо різних життєвих ситуацій.

Якщо ви стикаєтеся із проявами насилля, зателефонуйте на Національну гарячу лінію для дітей та молоді за номером телефону 116 111 з мобільного або 0 800 500 225 зі стаціонарного. Або за номером 15-47 у державну гарячу лінію для потерпілих від домашнього насилля. Флешмоб проходить за підтримки Громадської правозахисної організації Ла Страда, яка працює для забезпечення ґендерної рівності, миробудування, запобігання ґендерно зумовленому насильству, зокрема, домашньому насильству, забезпечення прав дітей, сприяючи впровадженню стандартів прав людини в усіх сферах життя суспільства та держави.

Україномовний серіал розповість історію Настя Глушко — талановитої розумниці, перфекціоністки, щирої і доброї дівчини. Яка після підліткових травм у стосунках і невмілих експериментів з образами вирішила, що буде крутим фінансистом і обов'язково очолить велику компанію. Для цього вона вчилася довго і наполегливо, поки інші дівчата фарбувалися і ходили на шопінг. Настя потрапляє в компанію своєї мрії, але там вона «біла ворона». Протягом серіалу Настя буде вчитися цінувати себе, приймати, не ховати навіть від себе свої справжні цілі. Також у серіалі піднімуть питання мобінгу, сексизму, об'єктивації, спілкування в інтернеті та інші проблеми, з якими сьогодні стикаються люди.

Над виробництвом серіалу на замовлення 1+1 працює українська кінокомпанія «Кінороб».