На шпагаті після прем'єри: солістка групи KAZKA Олександра Заріцька представила саундтрек "Цілувати тебе" (відео з кадрами серіалу "Моя улюблена Страшко")

Гурт KAZKA презентували пісню та кліп до серіалу "Моя улюблена Страшко" "Цілувати тебе"!
Соцмережі Олександри Заріцької

#КрасиваСерцем: група KAZKA представила кліп до нового серіалу на 1+1 "Моя улюблена Страшко". Прем'єра серіалу вже сьогодні, 30 серпня, о 20:45.

Поділитися:

Пісня "Цілувати тебе", яку сьогодні група KAZKA представила разом з кліпом, стала головним саундтреком серіалу "Моя улюблена Страшко". Цей саундтрек, як і попередня пісня до серіалу, також підтримує флешмоб #КрасиваСерцем, який присвячений протидії булінгу та хейту в соціальних мережах. Досі користувачі діляться своїми неприємними історіями знущань на цькування під цим хештегом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унікальність українського серіалу: чим «Моя улюблена Страшко» відрізняється від кіноверсій інших країн?

У відео KAZKA співає пісню на даху київської багатоповерхівки. Позаду учасників групи відкривається неймовірний вид на вечірній Київ. В кліп додали фрагменти з серіалу "Моя улюблена Страшко", таким чином розкриваючи багато цікавих моментів та сюжетних ліній, показуючи історію відносин Насті Глушко з її керівником, бізнесменом Максом Бондаренко. Сама пісня також пронизана темою стосунків та кохання: наскільки це світле почутта та як воно важливе в нашому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Поговоримо про брекети»: на сторінці головної героїні серіалу «Моя улюблена Страшко» розмова про булінг, який вже став старомодним

Фронтвумен та солістка групи KAZKA Олександра Заріцька поділилася своїми враженнями від створенного саундтреку:

Коли ми розпочали роботу над головною піснею серіалу, у нашої команди народилось дві композиції, які вийшли напрочуд гарними та транслювали емоції головної героїні серіалу "Моя улюблена Страшко". До якогось моменту ми не могли обрати той єдиний трек, тому разом із продюсерами серіалу вирішили залишити обидва. Якщо перша пісня "Красива серцем" про силу всередині кожного з нас, то «Цілувати тебе» – історія про вразливе, але водночас і найсильніше відчуття – любов. Любов до людей, навколишнього світу та коханої людини.

Вперше ця пісня прозвучала на презентації серіалу "Моя улюблена страшко" 26 серпня: тоді всі присутні з теплом зустріли групу, найпершими із задоволенням послухали трек та подивились кліп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Артур Логай розповів, чи ревнує його дружина до партнерки по «Танцях з зірками» та про свій персонаж у серіалі «Моя улюблена Страшко»

До прем'єри пісні солістка групи Олександра Заріцька виклала фото на шпагаті: співачка вже готується до прямих ефірів шоу "Танці з зірками"! Нагадуємо, що прем'єра головного танцювального шоу країни відбудеться 5 вересня о 21:00. Аби потрапити на прямі ефіри, натисніть на зображення:

А подивитись кліп KAZKA — Цілувати тебе можна тут: