Ведучі Твій День Мірошниченко, Ровінська та Рабчун вакцинувалися на робочому місці

Ведучі Твій День вакцинувалися на робочому місці

Ведучі шоу Твій День Тімур Мірошниченко, Стася Ровінська та Володимир Рабчун разом не тільки в прямому ефірі - супер трійка телезірок нещодавно щей й дружно вакцинувалися на робочому місці.

Поділитися:

Першу дозу вакцини Comirnaty/Pfizer виробництва компанії Pfizer-BioNTech усі отримали під час безкоштовної вакцинації проти COVID-19 для співробітників 1+1 media організованої в офісі.

“Довго вагався з вакцинацією. Але, поговоривши з великою кількістю різних спеціалістів - лікарів, генетиків, технологів, імунологів, вирішив таки робити. Та й непереборне бажання повернути хоч невеличку свободу пересування світом стало мабуть найголовнішим стимулом”, - сказав Тімур Мірошниченко. Телеведучий перехворів на ковід восени торік і зізнається, що йому пощастило, адже переніс хворобу безсимптомно. Хворіли разом з дружиною Інною, яка декілька днів мала високу температуру. Трохи згодом, у листопаді, перехворіли і батьки. Перенесли легко, та через три місяці мама Тамара Євгенівна все ж відчула наслідки - мала безсоння та утруднене дихання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Володимир Рабчун розповів, що після першої дози вакцини почувався добре. Телеведучий перехворів на Covid-19 ще на початку року без жодних симптомів. Тоді ведучий доглядав за своєю мамою, у якої хвороба протікала у середній важкості з ураженням легень. Тож згодом вирішив здати тест, що показав антитіла.

“У мене не було сумнівів вакцинуватися чи ні. Адже не хочу хворіти на ковід. Вважаю, що колективний імунітет здатен уберегти нас від цієї хвороби”, - поділилася думками Стася Ровінська. Телеведуча у легкій формі перенесла ковід на початку березня. Усвідомила це випадково, коли перестала відчувати запахи. Зараз до щеплення готується чоловік Стасі - Ярослав.

———

Вже на початку серпня телеведучі Твій День планують провакцинуватися вдруге.

Першу дозу вакцини Pfizer також отримали ведучі ТСН Лідія Таран та Соломія Вітвіцька. Їх коллега по ранковим випускам новин Марічка Падалко щеплювалась CoronoVac та вже отримала відповідне міжнародне свідоцтво.