"Голос країни-13": шлях до суперфіналу учасника команди DOROFEEVA — Романа Панченка

Голос країни
Шлях до фіналу Голосу країни-13 Романа Панченка — команда Наді Дорофєєвої

Згадуємо шлях до прямого ефіру "Голосу країни-13" Романа Панченка.

Поделиться:

На телеканалі "1+1 Україна" показали восьмий епізод європейського сезону "Голосу країни-13" – фінальні “кросбатли”. Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVAДивіться "Голос країни" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперфіналіст "Голосу країни-13" Роман Панченко розповів про власну творчість та рішення змінити номер для "кросбатлів" у ексклюзивному інтерв'ю

Роман Панченко

27-річний Роман Панченко народився у місті Чернігів, але протягом останніх 5 років він живе у Варшаві. Роман відомий як талановитий вуличний музикант. Його виступи на вулицях Варшави завжди привертають увагу та захоплюють місцевих жителів і туристів. Одного разу, під час одного зі своїх вуличних виступів, Романа помітив жива легенда рок-сцени, фронтмен всесвітньовідомого гурту Coldplay, Кріс Мартін. Кріс був вражений талантом Романа і запросив його виступити разом на своєму концерті. Це стало величезною подією в кар'єрі Романа Панченка, і він заспівав українською мовою перед тисячами шанувальників.

Роман — не лише виконавець, але й талановитий автор пісень. Він професійно займається музикою та часто пише свої власні композиції. На шоу "Голос країни-13" Роман неодноразово дивував глядачів своєю інтерпретацією популярних композицій, переписуючи їх під свій унікальний стиль. Він завжди намагається приносити свій талант і креативність до музичного світу і надихати інших своєю музикою.

Роман Панченко — Sky full of stars — "сліпі прослуховування"

Роман Панченко прийшов на "сліпі прослуховування" 13 сезону "Голосу країни" з композицією "Sky full of stars" гурту Coldplay. До хлопця розвернулись DOROFEEVA, Іван Клименко та Артем Пивоваров. Роман обрав команду DOROFEEVA.

Лада Тивончук vs. Роман Панченко vs. Анна Денисова — What Was I Made For? — батли

У дане тріо на вокальних батлах були зібрані максимально різні учасники, а тренерка поставила їм завдання максимально об’єднатись, злитись та віднайти баланс у виконанні. З даною задачею виконавці справились на відмінно. Думки тренерів та радника розділились, а DOROFEEVA на наступний етап залишила змагатись Романа Панченка.

Роман Панченко — Formidable — кросбатли 

Першим для участі у оновленому форматі - "кросбатлах" DOROVEEVA обрала Романа Панченка. Суперником Романа стала Єлизавета Шафорост. Глядачі в залі визначили, хто візьме участь фіналі “Голосу країни-13”. З результатом 85 голосів проти 37 голосів у прямий ефір потрапив підопічний DOROFEEVA.

Дивіться фінал європейського сезону "Голосу країни-13" у неділю, 29 жовтня о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новости по теме