Учасник 13-го сезону "Голос Країни" презентує власний трек "Sorry"

Голос країни
Учасник Голос Країни-13 представив авторську пісню Sorry

Роман Панченко - учасник нового європейського сезону "Голос Країни - 13".

Поделиться:

Цієї неділі з 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” покажуть новий епізод “вокальних батлів” європейського сезону  Голосу країни-13. Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі  Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник "Голосу країни-13" Роман Панченко розповів про участь в проєкті та улюблений музичний жанр (відео)

Вуличний музикант із Чернігова Роман Панченко (Romario Punch ), який заграв на стадіоні разом з гуртом “Coldplay”, потрапив до команди DOROFEEVA. Артист сам пише, аранжує та монтує відео до своїх пісень, які виконує під гітару та інші музичні інструменти. Роман займається музикою вже досить давно та має свої авторські пісні, які встигли віднайти свого слухача.

Роман Панченко 1+1

Сьогодні Роман Панченко презентує новий трек під назвою “Sorry” - бадьору, але в той самий час глибоку за змістом роботу. Це перший сингл із дебютного альбому Romario Punch, який має побачити світ вже наприкінці жовтня. 

“Для тих людей в моєму соціумі які ще не зрозуміли що я присвятив своє життя музиці і цього в мене вже не відняти”, - говорить артист.

Роман завжди використовує цікаві інструменти у своїх аранжуваннях, але вперше він написав пісню на основі укулеле. Цією роботою Роман висловлює ставлення до деструктивних пропозицій та непотрібних зустрічей, як важливо цінувати свій час, свій простір, свій вибір та думки. 

“Любіть себе, Поважайте себе, Слухайте серцем, Кайфуте від життя”, - додає Роман.

В кінці жовтня виконавець планує організувати сольний концерт у Варшаві, де і запрезентує свій перший альбом. 

Пісня “Sorry” доступна на всіх цифрових музичних майданчиках за посиланням.

Дивіться, як виступив Роман Панченко на "сліпих прослуховуваннях":

Де дивитись "Голос країни-13":

  • Прямий ефір щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ” та Megogo (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).
  • Повні  випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ - на території України, а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” окремі виступи учасників можна буде подивитися по всьому світові.

Нагадаємо, під час зйомок “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшло 60 різножанрових вокалістів, які під час кожного виступу дивували тренерів Юлію Саніну, Артема Пивоварова, Івана Клименка та DOROFEEVA, а також глядацьку залу потужними голосами. 13 сезон музичного проєкту “Голос країни” було реалізовано спільно з Telewizja Polska (TVP). За новими правилами, команди тренерів цього року складатимуться із 10 співаків, які стануть справжніми амбасадорами української музики у Європі.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новости по теме