Гучні прем'єри на "1+1 Україна": що подивитися на цих вихідних

Що подивитися на вихідних на "1+1 Україна"?

Поделиться:

Цього березня на "1+1 Україна" показують чимало нових проєктів на всі смаки. Розповідаємо, що подивитися на вихідних 16 та 17 березня.

Що подивитися на вихідних на "1+1 Україна"

► Вечірній квартал 2024

17 березня о 19:00 “1+1 Україна” покаже нові випуски “Вечірнього Кварталу. Тепер щонеділі на глядачів очікують абсолютно нові жарти та номери. Актори «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу» знову разом на одній сцені підійматимуть настрій актуальним гумором. Цієї неділі коміки будуть жартувати зокрема на теми штучного інтелекту, повітряних тривог, українських автомобільних реалій та багато чого іншого. На концерт завітали українські зірки, серед яких — DOROFEEVA та Wellboy. 

Вечірній квартал

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова версія хіта Ірини Білик та перевірка, чи варто довіряти штучному інтелекту: що покаже “Вечірній Квартал” у нових випусках

► Пісня мого життя

На "1+1 Україна" транслюють перший сезон нового проєкту "Пісня мого життя", що став адаптацією відомого фінського формату. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гості та телеглядачі будуть намагатися відгадати, чия історія захована під загаданою піснею. Цієї неділі 17 березня о 19:00 зворушливими подробицями свого життя ділитимуться співак, а нині військовий, Віталій Козловський, ведуча ТСН на "1+1 Марафон" Соломія Вітвіцька, акторка та телеведуча Ксенія Мішина та актор театру та кіно Артемій Єгоров.

Пісня мого життя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який образ ведучої “Пісні мого життя” Катерини Осадчої вам сподобався найбільше (голосування)

► Мамма Міа! 2

Цієї неділі о 22:15 на "1+1 Україна" вперше покажуть продовження відомого романтичного мюзиклу "Мамма Міа!", основою якого стали пісні легендарного гурту ABBA.

Через п'ять років після подій першого фільму Софі, донька Донни, готується до відкриття готелю на острові Калокаїрі. Вона вагітна і, шукаючи підтримки, згадує свою маму та її юність. Фільм переноситься в 1979 рік, де ми бачимо молоду Донну, яка подорожує Європою після закінчення університету. Там вона зустрічає трьох чоловіків: Сема, Білла і Гаррі, і з кожним з них у неї трапляється роман. Історія розгортається паралельно: Софі стикається з проблемами у своєму особистому житті, а глядачі дізнаються про те, як Донна завагітніла і з ким з трьох чоловіків.

Мамма Міа! 2

Фото: Кадр з фільму "Мамма Міа! 2"

Не пропустіть прем'єри на "1+1 Україна" на цих вихідних!

Новости по теме