Тренер "Голосу країни" Ані Лорак поділилася секретом гарної фігури

Тренер "Голосу країни" Ані Лорак поділилася секретом гарної фігури

Наставниця запевнила, що боротьба із зайвою вагою не буде ефективною без правильної дієти 

Поделиться:

На минулому ефірі "Голосу країни. Перезавантаження" Ані Лорак вразила глядачів пікантним танцем. Запалювати під сценою наставницю змусив виступ її підопічних Нікіти Алексеєва і Дениса Потреваєва. Драйвові хлопці стали першими, кому вдалося так розгойдати українську співачку. Ані Лорак не тільки продемонструвала вміння рухатися в такт, а й похизувалася ідеальною фігурою. Секретом стрункості зірка поділилася з виданням Starhit, пише viva. ua.

"У моєму розуміння для управління тілом потрібна система, - говорить Лорак. – Кожен ранок я починаю з півгодинного комплексу вправ для того, щоб дати тілу прокинутися, відчути тонус у м'язах і почати новий день із позитиву. Цю зарядку я практикую з юності. Якісь елементи для неї підгледіла в книгах про гімнастику, якісь запозичила у Сінді Кроуфорд – касети з її шейпінгом були популярні в кінці 90-х. Та й саме тіло мені багато підказало. Якщо бачу, що час взятися за прес, - акцентую саме на цій зоні. У Кроуфорд, до речі, був чудовий комплекс для формування талії, а це ж одна зі стратегічних частин тіла, за якою дівчатам треба особливо уважно стежити".

Окрім того, наставниця запевнила, що боротьба із зайвою вагою не буде ефективною без правильної дієти й зізналася, які продукти є в її раціоні.

"У мене два варіанти сніданку: омлет із двох яєць з овочами або вівсянка на молоці. Замість цукру – мед, - розповідає зірка. - Чергую ці страви через день, щоб не набридали. Ще можу шматок житнього хлібу з'їсти, організмові з ранку потрібні вуглеводи, вони дають потрібний заряд енергії. Обід – обов'язково гаряче перше, суп чи борщ. Курку обожнюю в будь-якій формі, тож мій улюблений суп – курячий. На друге їм рибу на грилі – сьомку чи дораду. Вечеря – салат із білокачанної капусти чи "Цезарь" без заправки. Ту ж курку можу й на вечерю з'їсти – вечорами білок заборонено".

Чи надихнуть учасники Ані Лорак на танці в подальших раундах, дізнаємося зовсім скоро у "Голосі країни. Перезавантаження" на "1+1".