Зірка «Кварталу» Степан Казанін допомагає евакуйовувати дітей з небезпечних регіонів

Степан Казанін допомагає евакуйовувати дітей з прифронтових міст

Актор Студії «Квартал 95» Степан Казанін разом з іншими волонтерами допомагає евакуйовувати діток з міст та сіл, які знаходяться близько до лінії фронту, на Західну Україну.

Поделиться:

На сторінці Студії «Квартал 95» опублікували відео з останньої евакуації діток з Херсонської та Сумської області та поділилися деталями поїздки:

«Війна краде у наших дітей дитинство. Але ми, дорослі, повинні зробити усе, щоб діти могли радіти життю, вчитися та відпочивати у безпеці, подалі від страшних вибухів. Наш @kazaninstepurik разом з іншими волонтерами допомагає евакуйовувати діток з небезпечних регіонів на Західну Україну – на відпочинок та оздоровлення. Тільки за останні чотири місяці було евакуйовано 291 дитину і 86 мам з Херсонщини та 44 дитини з Сумщини. Ділимося з вами кадрами з останньої евакуації діток. І дякуємо усім небайдужим людям, які долучаються до цієї доброї справи», – йдеться в публікації.

Степан Казанін

Також про одну з таких евакуацій розповідали в сюжеті ТСН.

Нагадаємо, нещодавно зірки "Кварталу 95" побували на Донеччині та передали допомогу військовим.

А також зірки "Кварталу 95" Кошовий, Пікалов з Крупіним допомогли захисникам і відвідали військові госпіталі у Чернігові.

Актори «Кварталу» їздять з виступами на передову та допомагають військовим ще з 2014 року. Від початку повномасштабної війни «кварталівці» разом з друзями-артистами дали вже більше 400 виступів для військовослужбовців, медиків, переселенців. Окрім того, гумористи активно волонтерять, допомагають військовим та цивільним, доставляють на фронт те, що потрібно для нашої перемоги. Зараз всі концерти «Кварталу» – благодійні. Частина коштів від продажу квитків та гроші з благодійних аукціонів з ексклюзивними лотами ідуть на допомогу ЗСУ. За ці кошти купляють те, на що є запити від військових. Найближчі благодійні концерти «Єдиного Кварталу», на які кожен бажаючий може купити квитки, – 2 та 3 березня у Києві.

Новости по теме