Оновлена версія хіта Тіни Кароль та допомога ЗСУ від Януковича: чим здивує “Вечірній Квартал” у нових концертах на телеканалі “1+1 Україна”

Новий Вечірній Квартал
19:00
5 мая
Нові концерти шоу Вечірній Квартал на 1+1 Україна

На "1+1 Україна" відбудеться прем'єра нових концертів "Вечірнього Кварталу" за участі українських зірок.

Поделиться:

4 та 11 листопада о 19:30 на «1+1 Україна» відбудеться прем’єра нових концертів «Вечірнього Кварталу». У цих випусках глядачі побачать абсолютно нові жарти та номери. Актори «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу» підійматимуть настрій актуальним гумором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50 концертів під час великої війни: Соломія Вітвіцька з українськими артистами дарує позитивні емоції дітям з «Охматдиту»

В одному з номерів на сцені “Кварталу” з’явиться колишній президент Віктор Янукович у виконанні Олександра Пікалова. У гумористичній мініатюрі президент-втікач вирішить допомогти ЗСУ і зробить це досить оригінально. 

«Будемо жартувати і на військову, і на побутову тематику, та обов'язково будемо дякувати військовим і у номерах, і поза ними, тому що це все ми робимо заради них. Бо коли ми приїжджаємо з виступами на прифронтові території, на "нуль", від військових ми постійно чуємо запити на новий контент», - коментує художній керівник “Вечірнього Кварталу” Євген Кошовий.

Вечірній Квартал

Не обійдеться і без музичних номерів. Глядачі почують оновлену версію одного з хітів Тіни Кароль у виконанні “кварталівців”. А також на сцені “Вечірнього Кварталу” співатимуть молоді українські виконавці, серед яких: Lida Lee, ENLEO, гурт Nazva та Parfeniuk. Їхні виступи довершать вечори гумору та допоможуть ненадовго відволіктися від подій, які щодня оточують кожного з нас.

Це перший від початку повномасштабного вторгнення концерт-телезйомка “Кварталу”, на який глядачі мали можливість придбати квитки. А виручені кошти пішли на благодійність - “кварталівці” придбали 7 квадроциклів для ЗСУ. За традицією, серед глядачів у залі також були герої нашого сьогодення – військові, медики, працівники ДСНС, поліцейські та працівники інших служб, які щодня наближають нашу перемогу.

Дивіться нові концерти «Вечірнього Кварталу» 4 та 11 листопада, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”. 

Новости по теме