Ганна Різатдінова у проєкті “Пісня мого життя” розповіла про перше невзаємне кохання та комплекси щодо зовнішності

Пісня мого життя
21:00
каждое воскресенье
Ганна Різатдінова у проєкті “Пісня мого життя” розповіла про невзаємне кохання

Художня гімнастка Ганна Різатдінова розповіла, як пісня Лани Дель Рей “Summertime Sadness” допомогла їй пережити перше невзаємне кохання. 

Поделиться:

В ефірі телеканалу “1+1 Україна” 4 випуск проєкту “Пісня мого життя”, за правилами якого зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гостя програми Ганна Різатдінова загадала пісню Лани Дель Рей “Summertime Sadness”, яка стала саундтреком важкого періоду в її житті, коли вона невзаємно закохалася. 

“Двадцять два роки в мене був роман тільки зі спортом: постійні тренування. Я готувалася до Олімпіади, напередодні якої навіть сказала собі, що якщо повернуся з Ріо без медалі, втрачу сенс свого життя. Усе, що у мене було — це Олімпіада. Про кохання я не думала в той момент”, — почала розповідь Ганна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Нам не потрібно було нічого, окрім нас двох”: Ксенія Мішина розповіла зворушливу історію першого кохання у проєкті "Пісня мого життя"

Однак, подруга гімнастки познайомила її з хлопцем, у якого вона по вуха закохалася. За словами Ганни, вона згадує про нього й досі. 

“Це було невзаємно. Я на той час вже була чемпіонкою світу, але він обрав іншу дівчину. Оскільки це була моя перша закоханість, це стало для мене справжнім ударом. Це ніби були змаганням, які я програла”, — поділилася Ганна.

Згодом гімнастка усвідомила, чому хлопець, якого вона кохала, обрав іншу: 

“Я виходила із залу десь о дев’ятій годині вечора із підібраним волоссям, червоним обличчям, у спортивному костюмі. Таким був мій образ, я взагалі не доглядала за собою, бо мені було не до цього, я думала тільки про Олімпіаду та  медаль. А цьому хлопцю потрібна була тільки краса”.

Ганна зізналася, що після цієї ситуації в неї з’явилися комплекси — дівчина почала думати, що недостатньо гарна. За словами гімнастки, вона й досі не до кінця впоралася з наслідками.  

Пісня “Summertime Sadness” пов’язана з цим періодом у житті Ганни тому, що вона стала єдиним психологом для дівчини. На той час гімнастка не мала подруг у спорті, і з батьками переживаннями поділитися також не могла. 

“Я вмикала в навушниках цю пісню і просто кудись летіла”, — додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька у проєкті "Пісня мого життя" на "1+1 Україна" розповіла, як повномасштабне вторгнення докорінно змінило її особисте життя і подарувало кохання з військовим

Наостанок в ефірі програми “Пісня мого життя” Ганна звернулася до усіх дівчат: 

“Якщо обрали не вас або вам зустрівся хлопець, для якого важлива лише зовнішність, одразу прощайтеся з ним”.

Дивіться 4 випуск “Пісні мого життя” і не пропускайте нові епізоди щонеділі о 21:00.

Новости по теме