Літо в “Сніданку з 1+1”: чим дивуватиме улюблене ранкове шоу на “1+1 Україна”

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
 Чим дивуватиме улюблене ранкове шоу Сніданок з 1+1 на 1+1 Україна влітку

З 10 липня "Сніданок з 1+1” на телеканалі "1+1 Україна” змінює графік ефіру на літній період.

Поділитися:

З 10 липня "Сніданок з 1+1” на телеканалі "1+1 Україна” змінює графік ефіру на літній період. Улюблене ранкове шоу буде виходити щодня з 7:00 до 9:30. Українці прокидатимуться з четвіркою незмінних ведучих Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір, Нелею Шовкопляс та Єгором Гордєєвим. У спеціальних випусках до ведучих приєднуватиметься Юрій Горбунов. На глядачів “Сніданку з 1+1 та “Сніданок. Вихідний” чекають свіжі актуальні новини, коментарі експертів, корисні поради, нові рубрики, інтерв'ю з цікавими гостями, а також музичні новинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи справді найпопулярніший цукрозамінник викликає рак: відповідь у "Сніданку з 1+1"

Протягом ефіру виходитиме два випуски "Головне на ранок", у яких ведучі коротко розкажуть про найважливіше в країні та світі.

Незмінною залишиться рубрика “Памʼятаємо”, яка є надзвичайно важливою. Щодня до загальнонаціональної хвилини мовчання згадуємо кожного героя, який втратив життя у війні проти росії. Рубрика “Гімн і діти” і надалі буде в ефірі ранкового шоу. Глядачі регулярно діляться зворушливими відео, де їхні малюки уважно й з трепетом слухають гімн під час ефіру "Сніданку з 1+1".

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв

Одним з нововведень стане рубрика Костянтина Грубича “Знаєш - споживаєш”. Щовівторка ведучий в прямому ефірі розповідатиме про правильний вибір продуктів, їх перевірку та належне зберігання. Розставити всі крапки над Ї у харчових питаннях допоможуть експерти, серед яких хіміки, біологи, технологи. Зʼявиться в ефірі “Сніданку з 1+1” кулінарна рубрика “Вегетаріанські рецепти” із Едуардом Насировим.
Ще однією новою рубрикою стане "Чотири лапи", в якій експерт-кінолог Владислав Плахтій буде ділитися найважливішими правилами спільного життя з нашими пухнастими друзями. Він розкриє таємниці того, як розуміти наших улюбленців, тренувати, правильно годувати та одягати. Не забула команда “Сніданку з 1+1” і про тих чотирилапих, які ще не мають господарів. На прохання глядачів улюблена рубрика "Соціальна тваринка" повертається. Щотижня в студії  ранкового шоу будуть шукати новий дім та родину для чотирилапих з притулків.

Про зіркові новини глядачі “Сніданку з 1+1” дізнаватимуться від Тімура Мірошниченка. Ведучий у щоденній рубриці “ЖВЛ представляє” розповідатиме новини шоу-бізнесу і подробиці з життя зірок.

Залишиться і традиція завершувати тиждень музичним номером. Щопʼятниці у студії “Сніданку з 1+1” українські артисти виконуватимуть свої найновіші хіти.

Сніданок з 1+1

Ранок зі “Сніданком з 1+1” – це свіжі актуальні новин та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 9:30 на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Секрет успіху я вбачаю у силі контенту, яким можна захопити аудиторію" — Олександр Мельниченко, керівник групи SMM спортивних проєктів

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі