Людмила Барбір відзначає день народження: цікаві факти про ведучу "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
7 цікавих фактів про ведучу "Сніданку з 1+1" Людмилу Барбір

До дня народження ведучої "Сніданку з 1+1" зібрали цікаві факти з її біографії.

Поділитися:

Сьогодні, 30 листопада, ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір святкує день народження. Вітаємо іменинницю та ділимося цікавими фактами про неї.

Людмила Барбір: цікаві факти з біографії 

►Народилася в Карпатах, тому називає себе справжньою гуцулкою. Ніде не почувається «так спокійно, як в рідних горах».

►Разом з Русланом Сенічкіним встановили рекорд українського ТБ - 10 років ведуть ранковий проєкт «Сніданок з 1+1».

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Фальсифікували раніше і продовжують фальсифікувати”, - Людмила Барбір про пропаганду у дубляжі

►У дитинстві Люда мріяла розмовляти з пташками, рослинами і тваринами. Їй здавалося, що у неї є талант розуміти те, про що її просить, наприклад, шпак, що сидить у дворі будинку на груші.

►Спершу збиралася вчитися на психолога. Однак вирішила ризикнути і вступила до Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого. За фахом — «актриса театру і кіно».

►Вміє змінювати голоси та чудово співає.За плечима Люди понад 30 робіт з дубляжу мультиплікації та кіно: в Україні її голосом розмовляють героїні блокбастерів «Аватар», «Росомаха», «Місія нездійсненна”, «Пірати карибського моря: На краю світу», «Джанго-вільний», «Аладдін», «Відважна»,  а також її голосом говорить героїня мультфільму «Родина Адамс» Мортіша.

Людмила Барбір святкує день народження

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Барбір розповіла, як повідомила сину Тарасу про початок великої війни (відео)

►24.02.2022 вийшла в ефір “Сніданку з 1+1”, кілька днів вела марафон новин. Потім відвезла сина у безпечне місце, і повернулася до роботи на ТБ. У інтерв’ю розповідала, що доводилось тижнями ночувати у сховищі на парковці телеканалу та у костюмерній. Там працювали, ночували і їли. Коли тривоги не було, Люда дотримувалась правил двох стін і ночувала в костюмерній. А щоб було тепліше і м’якіше, стелила під спальник костюм святого Миколая, який висів у гардеробній.

►Захоплюється бойовими мистецтвами. Перша в Україні телезірка, яка захистила чорний пояс з японського бойового мистецтва айкі-дзюцу.

В етері "Сніданку з 1+1" колеги Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, телепара Руслан Сенічкін, гримерка ведучої Анна, телеведучий Костянтин Грубич, лідер гурту БЕЗ Обмежень" Сергій Танчинець.

"Я бажаю Людмилі, щоб її мама, сестра, рідні, племінники почувалися добре, щоб чоловік завжди повертався з фронту, щоб бачила, як тато обіймає сина. Бажаю, аби була внутрішня злагода, нехай всі пазли складаються в середині", — привітал Руслан Сенічкін. 

Також ведучу привітала рідна сестра Анна:

"Люба моя сестричко, сьогодні найщасливіший день в моєму житті, тому що саме сьогодні Бог подарував мені тебе — мою рідну, найкращу у світі сестру. Ти моя опора, найголовніша підтримка. Коли мені погано чи коли відчуваю безмежне щастя, в першу чергу телефоную саме тобі. Лише ти вмієш легко заспокоїти та щиро радіти моїм успіхам. Я впевнена, які б життєві ситуації не складалися, наш особливий сестринський зв'язок допоможе подолати всі труднощі. Хочу побажати тобі миру, здоров'я, щастя, надійних друзів. Залишайся завжди такою чуйною, щирою, доброю. Нехай ангел-охоронець завжди тебе оберігає і огортає своїми могутніми міцними крилами. Люблю тебе і дуже сумую".

Дивіться, як вітали Людмилу Барбір у відео "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube, з 02:58:00.

Новини по темі