«Відчуваю в собі велику силу і бажання зробити максимум, щоб допомогти українцям пережити ці страшні часи», – ведуча «Ліпсінк батлу» Леся Нікітюк розповіла про свою волонтерську діяльність

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Леся Нікітюк, яка з початком війни змінила професію ведучої на волонтерство, розповіла, як допомагає людям у ці скрутні часи.

Поділитися:

Ведуча шоу "Ліпсінк батл" Леся Нікітюк на відеозв'язку зі "Сніданком з 1+1" розповіла, як почала займатися волонтерством та що вона з командою наразі робить, щоб допомагати українцям під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я тримаю удар разом зі своїм народом», – акторка Ірма Вітовська ексклюзивно для «ЖВЛ» розповіла про свою волонтерську діяльність під час війни та свої істинні цінності

З початком війни, яку розв'язала росія проти України, ведуча Леся Нікітюк поїхала з Києва до рідного Хмельницького, де організувала центр для тимчасового прихистку переселенців прямо у школі, в якій навчалася. Про діяльність своєї команди Нікітюк розповідає:

"Кожного дня ми зустрічамо людей, які вимушені покинути свої домівки через обстріли. З нами працює колектив школи, у якій я колись навчалася. Там і директор, і завучі, і психологи, і вчителі. Щодня ми приймаємо близько 50 сімей, годуємо їх, всіх стараємося забезпечити любов'ю. Трохи відпочивши, переночувавши у нас, люди їдуть далі".

Дивіться, які зворушливі фото і відео з прихистку для переселенців у Хмельницькому розмістила у себе в Instagram Леся Нікітюк.

Окрім цього ведуча і волонтерка ще й створила Телеграм-канал "Координаційний центр Лесі Нікітюк". Про нього вона розповідає:

"Це різного роду координація допомоги: тут можна дізнатися, де дістати продукти, засоби гігєни, ліки, дитячі підгузки тощо. А також можна запропонувтаи свою допомогу. Люди одне одного знаходять і допомагають".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Охматдиті пройшов традиційний п’ятничний благодійний концерт: пацієнтів та лікарів підтримали ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька, співак Віталій Козловський та ряд молодих артистів

Про свою жагу діяльності та корисну роботу в умовах війни Леся Нікітюк каже так:

«Я відчуваю в собі велику силу і бажання зробити максимум, щоб допомогти українцям пережити ці страшні часи».

Незважаючи на тяжкі випробування, які випали на нашу долю, Леся Нікітюк радить зберігати налаштування на позитив, адже від нашого психологічного стану залежить і наша здатність до опору, до боротьби. Також дуже важливо, щоб війна не спотворювала особисні прояви вдачі, і щоб після нашої перемоги кожна людина могла зберегти своє "я".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Моя посмішка – це моя особиста зброя. Я зробила свій вибір на користь позитиву», – ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька про життя під час війни

Леся Нікітюк зауважила:

"Хочеться не втратити себе у такий важкий час".

Новини по темі