"Я допомагаю цивільним та військовим. Нехай весь світ дізнається, якими ми є насправді, і чого нам це варте", — учасник "Голосу країни" Gera Gerc

Як пройшов вокальний батл Gera Gerc і Юрія та Аліни Лаврових?

У неділю, 30 жовтня, в ефірі наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни" на ТЕТ — другі вокальні батли. У продовженні сезону оголошена благодійна мета — під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ. "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Першими в ефірі вийшли на сцену підопічні Потапа — радіоведучий Gera Gerc та сімейний дует Юрія та Аліни Лаврових із піснею Zitti E Buoni. 

"24 лютого все змінилося. Довелося забутися про пісні, про творчість і стати волонтером. Я допомагаю цивільним та військовим. Тим цивільним, які пройшли окупацію. Нехай весь світ дізнається, якими ми є насправді, і чого нам це варте", — розповідає Gera Gerc.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я мрію, щоб моя країна якнайшвидше стала вільною", — Тіна Колодій під час вокальних боїв "Голосу країни-12"

Незважаючи на воєнні події, хлопцю вдалося знайти в собі натхнення і записати пісню:

"Вона для наших людей: незламних, сильних, неймовірних".

Своєю чергою Юрій та Аліна Лаврові розповідають, що Суми першими прийняли удар російської агресії:

"Ми допомагали всім, чим могли: продуктовими наборами, а також зібрали на дрон для розвідки Сумської області".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кожною нотою, кожним тактом, кожною піснею ми даємо надію на те, що скоро переможемо", — військовий музикант Олександр Свіріденко під час батлів "Голосу країни-12"

У перші дні війни, сидячи у бомбосховищі, пара також написала пісню:

"Вона називається "Неможливо мовчати". Це крик душі, і ми так раді, що зараз знову можемо зазвучати на "Голосі країни"".

За рішенням Потапа, далі пройшов Gera Gerc. На жаль, Юрій та Аліна покинули "Голос країни".

"Мені здається, він має ще щось сказати на цьому проєкті", — прокоментував тренер. 

Дивіться відео з виступом учасників, а також стежте за 1+1 у телеграм

Loading...

Більше новин