"Я зумів пробачити маму і тепер у мене велика родина", — багатодітний батько, учасник "Голосу країни", розповів щемливу історію про своє непросте дитинство

Учасник "Голосу країни" розповів свою історію дитинства та про свою музичну мрію.

Сьогодні, 30 січня — другий ефір сліпих прослуховувань на головному вокальному шоу країни «Голос країни». Першими ефірами традиційно є "сліпі" прослуховування: зіркові тренери набирають свої команди учасників. Цьогоріч до тренерської команди увійшли DOROFEEVA, Потап, Святослав Вакарчук та Оля Полякова. Учасник вибору наосліп, багатодітний батько Максим Бородін виконав відомий хіт HammAli&Navai "Прятки" та вразив усіх своїм тембром. 

 «Бомбічний тембр», — першою зазначила Оля Полякова одразу після виступу Максима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГолос країни-12: всі виступи першого ефіру (відео)

"Я повернувся, насамперед, на тембр голосу, а в другу чергу — на музичність виконання. Ви крутий!" — прокоментував  Святослав Вакарчук.

Максим Бородін розповів щемливу історію свого дитинства, яка загартувала його та зіграла вирішальну роль на життєвому шляху:

«У мене з родиною у дитинстві було не дуже добре. Коли мені було 9 років, а моїй сестрі 3 роки, маму посадили за грати. Мама зі своїми друзями вживала наркотики і з 9 років у мене була тільки моя сестра молодша і дідусь-опікун. У мене навіть було прізвисько у дитинстві "дедушкин Максим". Згадую, як дивився на своїх однолітків, друзів, коли ми всі граємо на вулиці, але в якийсь момент батьки виходять і кажуть: "Ми їдемо кудись, на ставок, на море...". [Пам'ятаю] машини, у які вони посідали і поїхали, і тільки пилюка, і ти на дорозі стоїш… оцю самотність я дуже відчував. Тоді я вже знав, що я маю сам собі збудувати сім'ю. Міцну родину, яка мене буде захищати, любити..."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Завадюк, продюсер шоу “Голос країни”: “Я сподіваюся, що цей сезон об’єднає українців навколо мрії, гордості та спільної мети і допоможе нам всім посміхатися в непростий час”

У історії Максима врешті був happy end і тепер він мріє бути прикладом для своїх дітей та дати їм усе те, чого у його дитинстві не було:

«Мама зуміла впоратись з тим минулим життям. Зараз вона веде таке собі сільське життя: у неї гуси, кури, консервація, городи. Мої діти її дуже люблять, їздять до неї влітку, а я зумів пробачити. У мене зараз вже велика родина: дружина і троє дітей. Усі троє — дівчата, я їх дуже люблю. Я дітям постійно розповідаю про те, що своїх цілей потрібно досягати і не завжди це відбувається швидко. Якщо збудеться моя мрія про те, щоб ті пісні, які я пишу і в які я дуже вірю, стали популярними, то ті мої слова будуть не порожніми для них».

В ексклюзивному коментарі для сайту 1+1 Максим Бородін розповів про свій шлях до музики та зізнався, чиєю насправді була ідея прийти на «Голос країни»:

«Прийти на «Голос країни» було ідеєю дружини. Вона завжди наполягала, налаштовувала мене, щоб я готувався, щоб я йшов перемагати. До музики я прийшов давно: у 12 років я вступив в музичну школу на гітару, потім музичне училище, диригентсько-хоровий, потім вокальний  інститут. Просто багато часу я провів на вулиці, виступаючи як мім, як вуличний музикант. Я і ведучий масових заходів, і актор, у театрі працював, пишу сценарії. Майже усе, що пов’язане зі сценою, окрім танців – то моє.

Обрав хлопець своїм тренером Святослава Вакарчука. Після виступу Максим зізнався, що вплинуло на його вибір:

«На мій вибір тренера вплинуло те, що він одразу до мене повернувся. Я вирішив, що буду йти до Святослава Вакарчука вже на сцені».

Святослав Вакарчук дуже зрадів вибору учасника:

"Здається мені, що це може бути початок нової великої дружби. Цього я нам і бажаю".

Дивіться виступ Максима Бородіна на сліпих прослуховуваннях "Голосу країни-12":

Loading...

Дивіться шоу "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Більше новин