«Голос країни-12» на 1+1: на головний сцені країни заспіває далекобійниця, музикант оркестру Міністерства оборони України та чоловік з голосом співака епохи Відродження

Голос країни
«Голос країни-12» на 1+1: на головний сцені країни заспіває далекобійниця, музикант оркестру Міністерства оборони України та чоловік з голосом співака епохи Відродження

Вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1 покажуть другий епізод головного вокального шоу «Голос країни», в якому суперзірки у ролі тренерів змагаються за найпотужніші голоси учасників.

Поділитися:

Тренерами 12 сезону "Голосу країни" стали головні українські суперзірки: найавторитетніший український продюсер Потап, digital-сенсація DOROFEEVA, рок-легенда, соліст гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, а також  поп-королева Оля Полякова, яка вперше сіла у легендарне червоне крісло. Дванадцятий сезон шоу пройде під слоганом «Так звучить твоя країна».

Відкриє другий епізод музичного свята 20-річний Олександр Свіріденко – вокаліст та гітарист оркестру Міністерства оборони України. Молодий артист мріє показати силу свого голосу та довести, що він може стати головним солістом.

«Я служу у військовому оркестрі понад 1,5 роки. Ми разом відіграли більше 100 концертів, і це для мене великий досвід, який я би не зміг отримати у 20 років ні в якому іншому місці. Пишаюся тим, що ми з музикантами побували у багатьох країнах Європи і мали змогу представляти Україну на найкрутіших фестивалях у Швейцарії та Бельгії. Мрію спробувати себе у ролі вокаліста. Військовослужбовець повинен бути хоробрим та рішучим, але я дуже хвилююсь перед виступом», — сказав Олександр Свіріденко.

Голос країни військовий Свіріденко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖКіборг на сцені "Голосу країни-12": "Оскільки я військовий, то якщо пройшов, то треба йти до кінця"

Чи зможе молодий артист розвернути до себе крісла зіркових наставників, стане відомо вже 30 січня о 21:00.

Недільного вечора на сцену вийде і вокалістка з народу Ірина Перегрим, яка працює далекобійнецею вже більше 4 років. Чоловік Ірини також професійний далекобійник. Саме він навчив дружину вправно кермувати і зацікавив автомобілями настільки, що вона навіть асистувала йому в заміні запчастин, ремонті авто та їздила за можливості з ним у рейси.

Ірина Перегрим Голос країни 12

«Бути далекобійнецею – це круто. Ти їдеш на великий машині, усі тобі поступаються місцем та кожен день ти знайомишся з новою країною. Серйозно займатися співом я почала десь 2 роки тому. В один день, коли я їхала у черговий рейс, вирішила зняти відео, як я співаю за кермом. І за 2 дні мій дебютний ролик набрав більше 1,5 мільйонів переглядів, тоді я вперше відчула себе справжньою зіркою», — сказала Ірина.

Чи зможе інтернет-сенсація розвернути крісла тренерів, дивіться у неділю о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДівчина з багатодітної сім’ї з фірмовим голосом та кіборг, який довів усіх до сліз: хто зміг розвернути крісла тренерів у першому випуску «Голосу країни-12»

Заспіває на сцені «Голосу країни» 32-річний співак на ім’я Роман Меліш. Вокаліст виконує барокові пісні епохи Відродження, які традиційно звучали в храмах зі спеціальною акустикою. Роман 6 років вчився у Швейцарії та має контратенор – дуже рідкісний високий чоловічий голос. Коли Романові виповнилося 30-ть, він зрозумів, що досить вчитися, час повернувся в Україну задля того, щоб розвивати свій улюблений напрямок музики на Батьківщині.

Голос країни Меліш Роман

«Останній раз у мікрофон я співав 15 років назад, тому що барокова музика ніколи не виконувалась з мікрофоном. У 2013 році я почав вчитися у Швейцарії. Це один зі світових центрів стародавньої музики, куди з’їжджаються вокалісти з усього світу. Цей стиль полонив мене повністю. Через півроку після старту навчання мене почали запрошувати виступити разом з найвідомішими у Європі музичними колективами. Мрію, щоб в Україні люди почали слухати стародавню музику та ходити на концерти», — сказав Роман.

Чи припаде до душі тренерів контратенор Романа Меліша, побачимо вже незабаром.

Через кого DOROFEEVA буде телефонувати своєму чоловікові Дантесу, а Оля Полякова — донці Марії, та чим вразять Святослава Вакарчука вуличні музиканти 2tones, дивіться вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, прем’єра нового сезону  «Голосу країни» стала найкращою програмою дня та тижня на українському телебаченні з рейтингом 4,4% та часткою 14,9% за аудиторією 18-54 (50+). Перший випуск подивились 4 млн людей (охоплення за аудиторією 4+ (Укр.). Окрім того, телеканал 1+1 став лідером неділі з часткою 10,5%  за аудиторією 18-54 (50+).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГолос країни-12: всі виступи першого ефіру (відео)

До того ж, вчора на YouTube каналі «Голосу країни» вийшой прем’єрний епізод digital-версії спецпроєкту «Другий шанс». Тренерами команди «Другого шансу» стали народний тренер Андрій Мацола та професійна співачка Олександра Заріцька, вона ж KAZKA. Вони разом збирають п’яту команду, яка змагатиметься в прямих ефірах за перемогу у головному співочому шоу країни.

Все, що відбувається за лаштунками шоу, глядачі традиційно зможуть побачити на YouTube-каналі проєкту. Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки «Київстар ТБ», стануть переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік. Ведучими бекстейджу для соцмереж телеканалу 1+1 стали співачка та учасниця «Голос країни – 10» Lida Lee, фіналіст 11 сезону Тьома Паучек, суперфіналіст 9 сезону KHAYAT та учасниця «Голос.Діти-4» Ніно Басілая.

Facebook: www.facebook.com/goloskrainy

Instagram: www.instagram.com/goloskrainy_official

YouTube: www.youtube.com/c/goloskrainy

Новини по темі