"Я зумів пробачити маму і тепер у мене велика родина", — багатодітний батько, учасник "Голосу країни", розповів щемливу історію про своє непросте дитинство

Голос країни
Учасник Голосу країни, багатодітний батько, розповів щемливу історію про своє непросте дитинство

Учасник "Голосу країни" розповів свою історію дитинства та про свою музичну мрію.

Поділитися:

Сьогодні, 30 січня — другий ефір сліпих прослуховувань на головному вокальному шоу країни «Голос країни». Першими ефірами традиційно є "сліпі" прослуховування: зіркові тренери набирають свої команди учасників. Цьогоріч до тренерської команди увійшли DOROFEEVA, Потап, Святослав Вакарчук та Оля Полякова. Учасник вибору наосліп, багатодітний батько Максим Бородін виконав відомий хіт HammAli&Navai "Прятки" та вразив усіх своїм тембром. 

 «Бомбічний тембр», — першою зазначила Оля Полякова одразу після виступу Максима.

Максим Бородін

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГолос країни-12: всі виступи першого ефіру (відео)

"Я повернувся, насамперед, на тембр голосу, а в другу чергу — на музичність виконання. Ви крутий!" — прокоментував  Святослав Вакарчук.

Максим Бородін розповів щемливу історію свого дитинства, яка загартувала його та зіграла вирішальну роль на життєвому шляху:

«У мене з родиною у дитинстві було не дуже добре. Коли мені було 9 років, а моїй сестрі 3 роки, маму посадили за грати. Мама зі своїми друзями вживала наркотики і з 9 років у мене була тільки моя сестра молодша і дідусь-опікун. У мене навіть було прізвисько у дитинстві "дедушкин Максим". Згадую, як дивився на своїх однолітків, друзів, коли ми всі граємо на вулиці, але в якийсь момент батьки виходять і кажуть: "Ми їдемо кудись, на ставок, на море...". [Пам'ятаю] машини, у які вони посідали і поїхали, і тільки пилюка, і ти на дорозі стоїш… оцю самотність я дуже відчував. Тоді я вже знав, що я маю сам собі збудувати сім'ю. Міцну родину, яка мене буде захищати, любити..."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Завадюк, продюсер шоу “Голос країни”: “Я сподіваюся, що цей сезон об’єднає українців навколо мрії, гордості та спільної мети і допоможе нам всім посміхатися в непростий час”

У історії Максима врешті був happy end і тепер він мріє бути прикладом для своїх дітей та дати їм усе те, чого у його дитинстві не було:

«Мама зуміла впоратись з тим минулим життям. Зараз вона веде таке собі сільське життя: у неї гуси, кури, консервація, городи. Мої діти її дуже люблять, їздять до неї влітку, а я зумів пробачити. У мене зараз вже велика родина: дружина і троє дітей. Усі троє — дівчата, я їх дуже люблю. Я дітям постійно розповідаю про те, що своїх цілей потрібно досягати і не завжди це відбувається швидко. Якщо збудеться моя мрія про те, щоб ті пісні, які я пишу і в які я дуже вірю, стали популярними, то ті мої слова будуть не порожніми для них».

Максим Бородін

В ексклюзивному коментарі для сайту 1+1 Максим Бородін розповів про свій шлях до музики та зізнався, чиєю насправді була ідея прийти на «Голос країни»:

«Прийти на «Голос країни» було ідеєю дружини. Вона завжди наполягала, налаштовувала мене, щоб я готувався, щоб я йшов перемагати. До музики я прийшов давно: у 12 років я вступив в музичну школу на гітару, потім музичне училище, диригентсько-хоровий, потім вокальний  інститут. Просто багато часу я провів на вулиці, виступаючи як мім, як вуличний музикант. Я і ведучий масових заходів, і актор, у театрі працював, пишу сценарії. Майже усе, що пов’язане зі сценою, окрім танців – то моє.

Обрав хлопець своїм тренером Святослава Вакарчука. Після виступу Максим зізнався, що вплинуло на його вибір:

«На мій вибір тренера вплинуло те, що він одразу до мене повернувся. Я вирішив, що буду йти до Святослава Вакарчука вже на сцені».

Святослав Вакарчук дуже зрадів вибору учасника:

"Здається мені, що це може бути початок нової великої дружби. Цього я нам і бажаю".

Дивіться виступ Максима Бородіна на сліпих прослуховуваннях "Голосу країни-12":

Дивіться шоу "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі