Учасник "Голосу країни-12", кіборг Ярослав Гавянець представив фільм "Синдром Гамлета" на міжнародному кінофестивалі в Локарно

Ярослав Гавянець представив фільм "Синдром Гамлета" на міжнародному кінофестивалі

Учасник "Голосу країни" Ярослав Гавянець представив фільм "Синдром Гамлета" на міжнародному кінофестивалі в Локарно, Швейцарія. Ярослав Гавянець —  учасник Революції гідності, доброволець, захисник Донецького аеропорту із позивним «Маестро». Ярослав Гавянець завжди мріяв пов'язати життя зі сценою. На «Голосі країни» в січні цього року його тренеркою стала Оля Полякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їхня зброя – не лише голос: чим під час війни займаються тренери, ведучі та учасники "Голосу країни"

"Представляв наш фільм "Синдром Гамлета" на міжнародному кінофестивалі в Локарно, Швейцарія. Сотні глядачів, кіномитців зі всього світу довго аплодували стоячи після показу. Закликав всіх не звикати до війни в Україні, говорити про нас, знімати про нас та помагати всім можливим, особливо важким озброєнням. Надіємося на перемогу на фестивалі та на війні! Дякую Elwira Niewiera та Piotr Rosolowski, що ви з нами, переживаєте та допомагаєте Україні, радий знайомству з вами! Слава Україні!", — написав Ярослав на своїй сторінці в Instagram. 

Нагадаємо, раніше учасник «Голос країни-12», 29-річний Ярослав Гавянець представив фільм «Синдром Гамлета» на Міжнародному Краківському кінофестивалі. Стрічка отримала перше місце. Фільм про покоління молодих людей, долі яких змінила війна. Ярослав грав сам себе.

Фото: Instagram/gavianets

Дивіться виступ Ярослава на сліпих прослуховуваннях:

Loading...

Більше новин