«Ви не перестаєте співати навіть у найважчі хвилини», – переможець британського шоу The Voice 2021 Крейг Едді розповів про своє захоплення українцями

Співак Крейг Едді висловив свою підтримку Україні та розповів, що є фанатом українського "Голосу країни".

Переможець британського шоу The Voice 2021 Крейг Едді (Craig Eddie) підтримав Україну та розповів, що є прихильником українського «Голосу країни» й дуже чекає на його повернення. 

29 липня відбувся благодійний футбольний поєдинок на підтримку України Match for peace #StopWarInUkraine між командами «Евертон» Ліверпуль та «Динамо» Київ. На цьому матчі разом з іншими зірками виступив і Craig Eddie. В ексклюзивному коментарі, який він дав під час матчу, співак сказав:

"Привіт, Україно. Увесь світ підтримав вас і підтримав свободу і добро. Кожен знає, що українці – найхоробріший народ. Ви не перестаєте співати, навіть у найважчі хвилини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Квіти мінних зон»: «Океан Ельзи» випустили нову пісню, якою розпочали збір коштів на авто для ЗСУ

Зізнався Крейг також у тому, що дуже любить українське шоу "Голос країни":

"Я великий фанат України та української адаптації шоу «Голос країни». І я знаю, що нинішній сезон був призупинений через війну. З нетерпінням чекаю, щоб проєкт повернувся, і українська пісня пролунала на весь світ".

Більше новин