З Днем Незалежності України: вітання від тренерів "Голосу країни-12"

Тренери 12 сезону шоу "Голос країни" привітали з Днем незалежності України.

Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає 31-річчя своєї Незалежності. Тренери "Голосу країни-12" Святослав Вакарчук, Оля Полякова, Надя Дорофєєва та Потап привітали усіх українців  з днем народження нашої країни. Цьогоріч День Незалежності відчувається особливо гостро — рівно пів року тому, 24 лютого, розпочалося повномасштабне вторгнення росії на нашу територію. З якими словами звернулися тренери до своїх прихильників у цей день, читайте у матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До мурах: українська народна пісня звучить на сцені «Голосу країни» (12 вражаючих фольклорних виступів)

Святослав Вакарчук

"Не питай у інших, коли закінчиться війна… Запитай у себе, що ти зробив для Перемоги! З Днем Незалежності, брати і сестри! Слава Україні!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Незалежності України: привітання від ведучих 1+1

Надя Дорофєєва

Українці! З Днем Незалежності! Нехай наш блакитно-жовтий стяг гордо розвивається над кожним українським містом і селищем! Нехай Україна переможе! Всіх люблю!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їхня зброя – не лише голос: чим під час війни займаються тренери, ведучі та учасники "Голосу країни"

Оля Полякова

"Кохана, незламна, красива, смілива, любляча, сильна Україна!!! Ти обов’язково переможеш! 💛💙 З Днем Незалежності!!!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня Незалежності України ведучі 1+1 розповідають про те, як змінила їх війна та що сьогодні для них "незалежність"

Потап

"Зі Святом Дорогі Українці! З Днем Незалежності!"

Андрій Мацола

"З Днем народження, моя країно! Прекрасна і незалежна!"

Олександра Заріцька

Ми живемо в незалежній Україні все своє життя. З дитинства нас вчили поважати країну, мову і її традиції. ми виросли сміливими, дружніми, розумними і гордими за нашу країну. Зараз прийшов час, коли ми маємо відстоювати свою незалежність, територію і свою ідентифікацію. І ми це зробимо, ще раз! Бо свобода в нашому ДНК. Слава Україні! З Днем Незалежності!

Більше новин