“Я щиро дякую вам за вашу увагу, час і щире ставлення до програми “Говорить вся країна”: Олексій Суханов надіслав особисті відеозвернення прихильникам токшоу

Вже 27 лютого о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться грандіозна прем’єра головного токшоу “Говорить вся країна”, де в форматі журналістського розслідування розкриватимуть деталі подій, які викликали суспільний резонанс.

Сьогодні, напередодні прем’єри, Олексій Суханов поспілкувався зі своїми прихильниками через соц.мережі та особисто запросив на прем’єру. Аби отримати персональне відеоповідомлення від Олексія, потрібно було підписатися на сторінку проекту “Говорить вся країна” в Instagram та Facebook і залишити там декілька коментарів та лайків. Рандомно Олексій обрав 5 прихильників або прихильниць, яким записав особисті відеоповідомлення прямо зі знімального майданчика проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я більш за все хотів, щоб люди з України відчули нашу солідарність", — лідер гурту SCORPIONS в ексклюзивному інтерв'ю Олексію Суханову

“Я щиро дякую вам за вашу увагу, ваш час, щире ставлення як до програми “Говорить вся країна”, так і до всієї нашої родини, частиною якої звісно є ви”, - говорить Олексій Суханов у відеозвернені”. - Я вас запрошую 27 лютого о 19:30 до телевізора, аби подивитися перший випуск програми “Говорить вся країна”, бо як без вас? Ви наш любий, шановний глядач і без вашої уваги немає жодного сенсу щось робити. Бажаю вам особистого щастя і якнайшвидшої Перемоги, аби наша країна по-справжньому стала європейською, незалежною, вільною країною щасливих людей. Це залежить звісно від кожного з нас. Від наших кроків, рішень, поведінки у будь-який момент нашого життя. Попереду в нас багато роботи, але найголовніше, що в нас є Ви - наш глядач. Міцно обіймаю чекаю на вас на телеканалі 1+1 Україна”.

Прихильники проєкту залишись у захваті від такого сюрпризу від улюбленого ведучого та поділились відеозверненнями на своїх сторінках у соціальних мережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я ніколи не пробачу і не забуду того, що робить росія”, - ведучий Олексій Суханов

Нагадаємо, у центрі кожного випуску — резонансні історії простих українців, які потребують допомоги. Головна місія проєкту - встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу. За допомогою сюжетів, героїв та свідків проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну. В кожному епізоді історії коментуватимуть експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми.

Телеканал 1+1 Україна оголосив збір історій для ток-шоу “Говорить вся країна”, ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1 Україна. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами.  Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія ток-шоу “Говорить вся країна” — віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу. Посилання на збір історій тут.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Дивіться прем’єру “Говорить вся країна” 27 лютого о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна або на Київстар ТБ.

Більше новин