Чим вразить новий сезон шоу «Маскарад»: відео про фантастичні костюми, пластичний грим та несподівані таланти зірок

Головне свято країни, супер-шоу «Маскарад» повертається! Вже зовсім скоро глядачі 1+1 зможуть насолоджуватися новим сезоном шоу. В чому буде його унікальність?

Новий сезон «Маскараду» вже зовсім скоро стартує на 1+1. А зйомки фантастичного шоу вже зараз активно ведуться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маскарад на 1+1: новим героєм найзагадковішого шоу країни став таємничий Арлекін

Продюсер шоу Володимир Завадюк розповідає:

При виробництві «Маскараду» ми надихаємося великими театралізованими шоу в Лондоні, Нью-Йорку, виступами Цирку дю Солей.

Новий сезон «Маскараду» багатожанровий: в ньому зірки у фантастичних костюмах будуть не лише співати, а й розкривати свої інші приховані таланти. Тож вгадати, хто ховається за яскравими костюмами, буде дуже непросто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маскарад на 1+1: новими героями шоу стала зворушлива Гуска Господиня і сексуальний Нептун

Новим ведучим шоу став Тімур Мірошниченко. Він також буде тим, хто плутає всі карти – робить все для того, щоб зірку, яка ховається за певним образом, не було розгадано. Тож як глядачам, так і командам зірок, які намагатимуться вгадати, хто ховається за костюмом культового персонажу чи фольклорного героя, буде цікаво і дуже непросто. Зірки, які змагаються між собою в цьому, поділилися на 2 команди. До першої увійшли Юлія Саніна, Юрій Ткач та Маша Єфросиніна, до другої – Ігор Ласточкін, Ірина Білик та Володимир Дантес. За правилами шоу переможе та команда, яка відгадає більше зірок.

Юлія Саніна зізнається, що її вразили зйомки нового сезону «Маскараду». Вона говорить:

Тут дійсно були і бойові мистецтва, і літали, як під куполом цирку, люди, від яких цього зовсім не очікуєш.

Та, напевно, головною родзинкою шоу залишаються образи героїв. Усього їх буде 15. Володимир Завадюк розповідає про їхню унікальність:

Один з образів у цьому сезоні – Нептун. Він неповторний своїм повноцінним пластичним гримом. Цей грим дуже складний, подібний до такого використовують, наприклад, у голлівудських фільмах.

Ще один персонаж, про якого хочеться згадати – Гуска-господиня. У неї, як і в деяких інших героїв, є рухливі елементи – очі, клюв. Все це робить перевтілення максимально реалістичним.

Вже зовсім скоро в ефірі 1+1 насолоджуйтеся головним святковим шоу країни – «Маскарадом» та відгадуйте, хто з ваших улюблених зірок ховається за тим чи іншим образом.

Більше новин