Маскарад на 1+1: новим героєм найзагадковішого шоу країни став таємничий Арлекін

Маскарад на 1+1: новим героєм найзагадковішого шоу країни став таємничий Арлекін

Незабаром на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра другого сезону найзагадковішого шоу країни під назвою «Маскарад», в якому зірки спорту, шоу-бізнесу, кіно і телебачення продемонструють неочікувані, приховані таланти.

Поділитися:

На глядачів чекає яскраве дійство, де зірки на сцені продемонструють постановки із акробатикою, танцями, вокалом, боєм на шаблях та інші.

Нещодавно телеканал 1+1 запустив медійний квест, в рамках якого глядачі будуть знайомитись із героями нового сезону «Маскараду». Фантастичні персонажі будуть з'являтись в ефірі 1+1, на сторінках українських видань, в соц. мережах телеканалу та у інших місцях.

Першим героєм шоу став Папуга з Ріо, якого презентували у ефірі інфотейнмент шоу «Твій день». Яскравий, фантастичний персонаж, крила якого усипані більш ніж 2000 пір’ям, у прямому ефірі шоу разом з телеведучими зробив пародію на найсмішніши відеоролики з папугами з усього світу. Сьогодні завдяки інтригуючому промо-ролику глядачі познайомились з другим фантастичним героєм шоу. Ним став таємничий Арлекін. Хто буде наступним персонажем, який візьме участь у шоу, стане відомо вже завтра на ексклюзивному прес-показі.

Головною деталлю карнавального образу Арлекіна став зліпок з обличчя Джокера. Голова персонажа прикрашена  дзвіночками. Його костюм складається з комбінезона, зшитого з різнокольорових клаптиків дорогих тканин червоного, чорного і золотого кольору. Окрасою образу став червоний оксамитовий піджак з блискучими камінцями. 

Арлекин, Маскарад

Хто криється за казковими образами героїв, глядачі та зіркові судді зможуть вгадати під час ефіру шоу «Маскарад».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

За перемогу у шоу та право першими сказати свої здогадки, хто ж перебуває у фантастичному образі, будуть змагатися дві зіркові команди. До складу першої трійки увішли телеведуча та суддя Ліги Сміху Маша Ефросиніна, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, а капітаном команди став гуморист та актор Юрій Ткач. Другу команду очолив гуморист Ігор Ласточкін. Допомагати йому у шоу будуть легенда української музичної індустрії Ірина Білик та співак Дантес. До того ж, зірок чекає «ліпсінк батл», який вирішить, хто з команд отримає право першими озвучити свої гіпотези, які артисти, актори або спортсмени ховаються за казковими образами. Переможця «ліпсінк батла» визначатимуть глядачі у залі за допомогою спеціального додатку у смартфоні.

Нагадаємо, «Маскарад» — це адаптація румунського формату «Mysteries in the spotlight». Ведучим другого сезону шоу «Маскарад» став Тімур Мірошниченко.

Дивіться шоу «Маскарад» на телеканалі 1+1 вже скоро.