Благодійна справа «Твоя мрія» збільшила кількість подарунків

У благодійній ініціативі «Твоя мрія» оновили правила та оголосили всі подарунки та сюрпризи для учасників. Що учасники мають шанс виграти?

«Твій день» продовжує розповідати про благодійну ініціативу «Твоя мрія», головна мета якої – придбати обладнання для відділення акушерської кардіології в Національному інституті серцево-судинної хірургії імені Амосова і допомогти мамам і немовлятам з вадами серця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярні блогери поділилися своїми мріями та закликали доєднатися до благодійної справи «Твій день. Твоя мрія»

Отже, на сьогодні завдяки внескам благодійників вже вдалося зібрати 3 114 934 гривні. Ведучий шоу «Твій день» Влад Яма біля червоної машинки, головного призу для учасників «Твоєї мрії», сказав:

«На вулиці досить прохолодно, але на серці тепло. Бо я згадую про те обладнання, яке вже куплено для Інституту Амосова».

«Твоя мрія» триватиме до 15 грудня. Сьогодні у «Твоєму дні» розповіли про оновлені правила участі, а також про доповнений перелік призів, які розіграють серед учасників цієї благодійної справи. З оновленими правилами участі у «Твоїй мрії» можна ознайомитися за посиланням. 

Подарунки, які будуть розіграні серед учасників благодійної справи «Твоя мрія»

Відтепер всі учасники благодійної справи мають шанс отримати, окрім новенької італійської Машинки, ще й такі цінні подарунки:

►Подарунок від партнера «Твоєї мрії» банку Credit Agricole Bank: один із трьох сертифікатів для розміщення депозиту на суму 50 тисяч гривень кожен та строком на три місяці.

►Подарунок від партнера «Твоєї мрії» компанії «Біг Медіа»: 2 борди – для двох переможців. Ви зможете розмістити туди привітання для ваших рідних або рекламу своїх ідей. Величезна листівка!  

►Подарунки від партнера «Твоєї мрії» мережі магазинів «Епіцентр»: посудомийна машина, пральна машина, холодильник від бренду Whirlpool.

►Подарунок від «Твого дня»: «Твій день» також не лишить учасників без подарунків. Ви отримаєте шанс побачити, як створюється шоу: покажемо залаштунки, познайомимося, зробимо фото на згадку (переможець зможе завітати з родиною).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія порятунку маленького життя завдяки проєкту «Твоя мрія»: жінка з вадою серця безпечно народила первістка у відділенні акушерської кардіології Інституту Амосова

Нагадуємо, «Твоя мрія» триває до 15 грудня включно, а вже 17 грудня, у п’ятницю, у прямому ефірі шоу «Твій День» ми проведемо розіграш і назвемо всіх переможців. За прозорістю розіграшу будуть стежити фахівці з британської компанії Baker Tilly, що входить у ТОП-10 аудиторських компаній світу.

Детальніше про те, які подарунки зможуть отримати учасники благодійної справи "Твоя мрія", дивіться тут:

Loading...

Більше новин