Тренери "Голосу країни-12" DOROFEEVA і Потап та інші проєкти MOЗGI GROUP залучають свою YouTube-аудиторію до допомоги українцям під час війни

Частина коштів від перегляду на YouTube кліпів DOROFEEVA, ПТП та інших проєктів MOЗGI GROUP піде на гуманітарну допомогу українцям

Тренери "Голосу країни" DOROFEEVA та Потап долучилися до ініціативи BE BRAVE AND SING FOR UKRAINE, покликаної допомагати українцям, постраждалим в результаті війни. Також до цієї ініціативи долучилися й артисти інших проєктів MO3GI GROUP. Передбачається, що частина коштів з монетизації їхнього YouTube-контенту буде перераховуватися до благодійного фонду Soborna Ukraine для фінансування гуманітарної допомоги українцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Головний ресурс України – це люди», – у «Сніданку з 1+1» DOROFEEVA розповіла про свою участь у культурному фронті нашої держави

У заяві MO3GI GROUP сказано:

"Зараз кожен воює на своєму фронті, допомагаючи Україні та наближаючи її до перемоги. Українські артисти своїми голосами привертають увагу всього світу до війни в рідній країні, збирають гуманітарну допомогу, зустрічаються з переселенцями та виступають на благодійних заходах. Ми вирішили залучити нашу онлайн-аудиторію до допомоги Україні та перетворити перегляди на кошти, необхідні на гуманітарну допомогу українцям, які постраждали під час війни".

Зазначається, що частину коштів з рекламних надходжень від переглядів кліпів виконавців DOROFEEVA, ПТП, MOЗGI, Michelle Andrade та “Время и Стекло” будуть перераховуватися до благодійного фонду Soborna Ukraine, що було створено з метою запобігання гуманітарній катастрофі в Україні. На обкладинці кожного відео вказаних артистів буде розміщено позначку, що закликатиме дивитися кліп і допомагати таким чином українцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболку Кузьми Скрябіна продали на аукціоні за 255 тисяч гривень: гроші підуть на ЗСУ та на закупівлю ліків

CEO MOЗGI GROUP Ірина Горова зауважила:

"Зараз ми бачимо нашу місію в підтримці та популяризації української музики та культури. Ми створили цю ініціативу, щоб показати, що музика під час війни не тільки підтримує бойовий дух та настрій, але й може бути важливим інструментом допомоги країні. Ми скооперувалися з фондом Soborna Ukraine, адже довіряємо його засновникам – найпотужнішій бізнес-спільноті CEO Club Ukraine, до членів якого я належу вже декілька років. Сподіваюся, що до цього важливого починання приєднається шоубізнесова спільнота та колеги-артисти, й разом ми ще голосніше BE BRAVE AND SING FOR UKRAINE".

В описі під кожним відео будуть вказані всі деталі благодійної ініціативи і адреса сторінки благодійного фонду Soborna Ukraine, щоб кожен міг відстежити, куди йдуть гроші, а також зробити приватну пожертву. Новинами про зібрані та перераховані кошти обіцяють поділитися наприкінці кварталу.

Дивіться, як тренер "Голосу країни" DOROFEEVA у "Сніданку з 1+1" розповіла про допомогу Україні та творчість під час війни:

Loading...

Більше новин