Чому Джамала цілий рік не наважувалася переглянути свій виступ на «Євробаченні»

Зірка пригадала, що її зупиняло.

Співачка, тренер «Голосу. Діти» Джамала святкує десятиріччя своєї музичної кар’єри. Перед стартом туру «10» артистка дала розлоге інтерв’ю українському виданню ELLE, у якому розповіла про непростий творчий шлях.

Виконавиця зізналася, що на початку кар’єри не могла сприймати «диванну критику» на адресу своєї музики чи стилю. Її глибоко ранили будь-які негативні коментарі. Та ніде правди діти, зараз Джа все ще болісно реагує на несхвальні відгуки про її творчість у соцмережах.

Не зважаючи на це, співачка доволі самокритична. Тільки уяви, у той час, коли вся країна знову і знову насолоджувалася її переможним виступом на «Євробаченні-2016», Джамала цілий рік не могла змусити себе подивитися повторне виконання пісні «1944» після оголошення результатів.

Фото: Getty Images

«До цього у нас було багато репетицій, два виходи на сцену. Все відбувалось у такій метушні та ейфорії, що я не встигла налаштуватися на пісню. До того ж випила трохи вина, поки тривав підрахунок голосів, хоча на концертах ніколи не дозволяю собі розслабитися. Коли наважилася передивитися виступ через рік, зрозуміла, що насправді даремно хвилювалася», – пригадала співачка. Переконайся у цьому і ти. 

Loading...

Нагадаємо, нещодавно Джамала поділилася кумедним одкровенням і розповіла, як прихильники підгодовують її сім’ю смаколиками після концертів.

Більше про життя співачки та виховання сина дізнавайся у відео:

Loading...

Інші подробиці зіркового життя Джамали читай у матеріалах:

1. Як наполеглива Джамала закохала у себе молодшого на 8 років чоловіка

2. Джамала створила дует із 1,5-річним сином (відео)

3. Джамала демонструє, як носити наймодніший принт цієї осені

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Більше новин