Джамала створила дует із 1,5-річним сином (відео)

Джамала створила дует з 1,5-річним сином (відео) | 1+1
Фото: Олександр Пілюгін, Jetsetter

Немає сенсу ховати такий талант.

Поділитися:

Маленький син співачки Джамали Емір-Рахман вже не раз демонстрував схильність до музики. В акаунті артистки не раз з’являлися кумедні відео, на яких хлопець так і рветься до музичних інструментів і залюбки випробовує свій талант. Понад те, у малюка вже формується власний музичний смак. Пам’ятаєш, як несамовито хлопець відривався під реп alyona alyona?

Сьогодні Еміру виповнилося вже півтора року – і з цієї нагоди в Instagram Джамали з’явилося особливе відео: артистка заспівала під акомпанемент гітари. А за інструментом – не хто-небудь, а її «маленький блюзмен» Емір. Дивись відео:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

«Послухайте цей ритм, паузи… У цьому є музика!» – написала Джамала.

До речі, Емір – найвідданіший фанат творчості своєї мами: на її виступах він найуважніший слухач. Дивись, як у малюка перехопило подих від маминого співу.

Джамала зізнавалася, що виховує сина досить суворо. Та до його першого дня народження батьки підготувалися відповідально. Дивись відео:

Більше цікавого про Джамалу та її родину дізнайся за посиланнями:

1. Джамала демонструє, як носити наймодніший принт цієї осені

2. Новий бунтарський стиль Джамали тебе здивує (фото)

3. Джамала зворушила сімейним знімком із найріднішими чоловіками

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі