Як наполеглива Джамала закохала у себе молодшого на 8 років чоловіка

Як наполеглива Джамала закохала у себе молодшого на 8 років чоловіка | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/jamalajaaa

Зірка поділилася особистими спогадами.

Поділитися:

Екс-учасниця «Танців з зірками», відома ведуча Маша Єфросиніна на своєму YouTube-каналі ділиться із шанувальниками ексклюзивними інтерв’ю з українськими селебріті. Цього разу Маша влаштувала екзамен на відвертість тренеру «Голосу країни», співачці Джамалі.  

Виконавиця розповіла Єфросиніній подробиці своєї історії кохання з чоловіком Бекіром. Уперше майбутнє подружжя познайомилося на концерті Джамали.

Тоді я виступала на фестивалі за містом, а Бекір разом із друзями приїхали з кримськотатарським прапором, аби підтримати мене. Запам’ятала його у натовпі. Думаю, це була доля.

Згодом пара зустрілася на кримськотатарській вечірці з нагоди Нового року.

«Ми обмінялися поглядами, багато спілкувалися. А вже наступного дня я запропонувала йому піти в кіно. Відчувала, йому буде важко зробити перший крок, тому написала повідомлення. Ми пішли на один з фільмів вечора французького кіно. Пам’ятаю, стрічка була жахливою. Тож ми втекли, пили каву і знову поринули в розмови».

На цьому милому моменті їхній зв’язок обірвався. Джамала зізналася, що Бекір зробив помилку, запитавши її: «Ти так круто розповідаєш про історію свого творчого шляху. Можеш прийти в інститут і провести лекцію?». У той момент співачка розчарувалася, подумала, що він її просто використовує. Після цього вони не спілкувалися понад рік.

Та у долі були інші плани. Джамала і Бекір відновили спілкування, коли виконавиця почала роботу над піснею «Шлях додому».

«Під час написання слів я пригадала фразу, яка звучала з його вуст. У перекладі з кримськотатарської вона звучить так: «Не забудь повернутися». Тоді я звязалася з ним, аби правильно написати ці слова кримськотатарською. На відміну він мене, він чудово володіє мовою. Згодом мені знову потрібна була його допомога, і ми спілкувалися по-дружньому».

Фото: instagram/jamalajaaa

За товариськими стосунками минув ще рік, і одного дня Бекір нарешті вирішив остаточно підкорити серце Джамали.

«Він зателефонував мені, попросивши подивитися у вікно. Я помітила, як він із сусіднього будинку махає мені рукою з ліхтариком. Бекір спеціально зняв квартиру з другом, аби бути мені сусідом. Так, йому вдалося «зремонтувати» наші стосунки і з новою хвилею увірватися в моє життя».

Дивись повне інтер’ю Джамали з Машею Єфросиніною далі:

Нагадуємо, щасливе подружжя виховує маленького сина Еміра-Рахмана. Як Джамала з чоловіком відсвяткувала день народження малюка — дізнавайся у відео: 

Більше новин про улюблену артистку читай на нашому сайті: 

1. Битва total black луків: Злата Огнєвіч проти Джамали

2. Джамала створила дует із 1,5-річним сином (відео)

3. Джамала похизувалася струнким животиком у короткому топі

4. Новий бунтарський стиль Джамали тебе здивує (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі