Чому Джамала цілий рік не наважувалася переглянути свій виступ на «Євробаченні»

Джамала цілий рік не наважувалася переглянути свій виступ на «Євробаченні» | Шоу-бізнес | 1+1
Фото: Getty Images

Зірка пригадала, що її зупиняло.

Поділитися:

Співачка, тренер «Голосу. Діти» Джамала святкує десятиріччя своєї музичної кар’єри. Перед стартом туру «10» артистка дала розлоге інтерв’ю українському виданню ELLE, у якому розповіла про непростий творчий шлях.

Виконавиця зізналася, що на початку кар’єри не могла сприймати «диванну критику» на адресу своєї музики чи стилю. Її глибоко ранили будь-які негативні коментарі. Та ніде правди діти, зараз Джа все ще болісно реагує на несхвальні відгуки про її творчість у соцмережах.

Не зважаючи на це, співачка доволі самокритична. Тільки уяви, у той час, коли вся країна знову і знову насолоджувалася її переможним виступом на «Євробаченні-2016», Джамала цілий рік не могла змусити себе подивитися повторне виконання пісні «1944» після оголошення результатів.

Фото: Getty Images

«До цього у нас було багато репетицій, два виходи на сцену. Все відбувалось у такій метушні та ейфорії, що я не встигла налаштуватися на пісню. До того ж випила трохи вина, поки тривав підрахунок голосів, хоча на концертах ніколи не дозволяю собі розслабитися. Коли наважилася передивитися виступ через рік, зрозуміла, що насправді даремно хвилювалася», – пригадала співачка. Переконайся у цьому і ти. 

Нагадаємо, нещодавно Джамала поділилася кумедним одкровенням і розповіла, як прихильники підгодовують її сім’ю смаколиками після концертів.

Більше про життя співачки та виховання сина дізнавайся у відео:

Інші подробиці зіркового життя Джамали читай у матеріалах:

1. Як наполеглива Джамала закохала у себе молодшого на 8 років чоловіка

2. Джамала створила дует із 1,5-річним сином (відео)

3. Джамала демонструє, як носити наймодніший принт цієї осені

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі