Готуємося до Нового року 2024: атмосферні прикраси для дому своїми руками

Як прикрасити дім до Нового року своїми руками?

Хоч до Нового року ще місяць, та почати створювати собі різдвяний настрій та принести трохи святкової атмосфери у своє життя можна вже зараз. Оформити оселю до свят можна просто та без масштабних додаткових витрат. Пропонуємо кілька ідей, як можна прикрасити дім до Нового року власноруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якого числа ставити ялинку на Новий рік 2024: повір'я, звичаї і вдалі дати

Новорічний декор власноруч

1. Картонні будиночки можна просто зробити із підручних матеріалів і залучити до виготовлення дітей. Розвішайте прикраси по домівці та на ялинці.

2. Запропонуйте малюкам зробити новорічні машинки. Іграшка, стрічка, папір та трохи уяви — більше нічого не потрібно.

 

3. Якщо ваша штучна ялинка вже своє віджила і плануєте купляти нову, то новорічний вінок може стати цікавим використанням старої прикраси.

4. Саморобні зірочки з дерева чи картону є дуже простими у виготовленні, і миттєво перетворюють вашу домівку на новорічну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список справ, які потрібно встигнути зробити до Нового року

5. Усі в дитинстві робили паперові сніжинки, адже це просте та дуже цікаве заняття. Довіртеся власній фантазії!

6. Фарбовані у зимові кольори шишки можна різноманітно використати: розкласти на ялинці, розвішати на стелі, насипати у прозору вазу та поставити на стіл.

7. Композиція із пахощів, спецій, сушених фруктів та квітів буде не лише радувати око, а й додасть аромату у вашу домівку.

8. Цікавим дозвіллям для дорослих та дітей буде ліпка з солоного тіста. Можна зліпити ялинку, сніжинки, ангелів, мандарини, цукерки — будь-який новорічний атрибут, який спаде вам на думку.

Фото: Unsplash.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як і в чому зустрічати Новий рік 2024: щасливі та нещасливі кольори

Як зробити аромасвічку своїми руками і які аромати створять затишок взимку: дивіться у "Сніданку. Вихідний", що виходить на вихідних з 7:00 до 9:30 на 1+1 Україна та YouTube:

Loading...

"Сніданок" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Більше новин