Kalush Orchestra випустив кліп на пісню "Stefania", знятий у Ірпені, Бучі, Гостомелі та Бородянці

Олег Псюк зазначив, що хотів би, аби "Stefania" стала гімном нашої перемоги.

Вночі відбувся міжнародний пісенний конкурс "Євробачення 2022". Україну представляв гурт Kalush Orchestra з піснею "Stefania". Від самого початку букмекери прогнозували українцям перемогу в конкурсі з великим відривом, і не дарма: виступ українців високо оцінили як журі, так і глядачі. В результаті Україна стала переможцем "Євробачення 2022", отримавши 631 бал. Зранку гурт випустив кліп на переможну конкурсну пісню, який зняли в Ірпені, Бучі, Бородянці та Гостомелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra побили рекорд глядацького голосування: найбільше голосів за всю історію Євробачення 2022

Фронтмен гурту Олег Псюк розповів, що хоч пісня "Stefania" не була спочатку присвячена подіям війни, він сам почав асоціювати її з ненькою-Україною:

Колись я присвятив цю пісню мамі, а коли почалася війна, вона набула нового змісту. Хоч у ній ні слова про війну, але багато хто почав асоціювати пісню з матінкою Україною. До того, суспільство почало називати її гімном нашої війни. Якщо "Stefania" тепер є гімном нашої війни, я хотів би, щоб вона стала гімном нашої перемоги.

Дивіться кліп на пісню "Stefania":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражаючий виступ Kalush Orchestra у фіналі Євробачення 2022 (відео)

Нагадаємо, що після свого виступу на сцені "Євробачення" гурт закликав врятувати Україну та "Азовсталь". Олег Псюк прокоментував це та розповів, чи не боявся дискваліфікації.

Більше новин