"Було багато речей, які я робив для мами, але про які знали тільки ми двоє", — фронтмен гурту Kalush Orchestra Олег Псюк розповів, які особливі подарунки він робив своїй мамі Стефанії

Фронтмен гурту Kalush Orchestra Олег Псюк розповів, які особливі подарунки він робив своїй мамі Стефанії
Instagram/kalush.official

Олег Псюк розповів про те, які приємні подарунки та сюрпризи він робив своїй мамі.

Поділитися:

Цьогоріч Україну на "Євробаченні" у Турині представлятиме гурт Kalush Orchestra з піснею "Stefania". "Stefania" — це трек, який фронтмен гурту Kalush Orchestra Олег Псюк присвятив своїй мамі, яку й звати Стефанія. Її слухають та обожнюють мільйони українців. Колективу вже пророкують перемогу на конкурсі з ймовірністю 41%! Раніше букмекери прогнозували перемогу України з коефіцієнтом майже вдвічі меншим, ніж зараз. Зовсім скоро, 8 травня, Україна та більшість світових країн святкуватимуть День матері. На пресконференції "Євробачення" Олег Псюк розповів, які ще сюрпризи він робив своїй мамі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я хотів би назвати її піснею нашої перемоги", — соліст гурту Kalush Orchestra в інтерв'ю ЖВЛ про секрет успіху хіта "Stefania"

На Нацвідборі Олег розповідав, що вирішив присвятити пісню мамі, адже вважає, що мало казав мамі слова любові:

Бувало, що через мене мама плакала. Мої юнацькі роки були не найзразковішими. Було достатньо ситуацій, що я змушував захвилюватися своїх рідних. Мамині сльози, які були 10 років тому, конвертуються у 10 раз, у геометричній прогресії у мої хвилювання сьогодні, коли згадую про це. Це пісня і є тим, що вона напевно не чекала: тут я говорю багато речей на загал, які не говорив ніколи їй особисто. Типу, що люблю її, ціню, що вона багато чого для мене зробила.

Тоді своїм виступом на сцені він дуже розчулив маму Стефанію, яка чекала його у грінрумі та дивилася виступ сина наживо:

Сину, я дуже-дуже тобі вдячна. Я пишаюся тобою і бажаю перемоги та всього того, чого ти собі бажаєш. Ми усією родиною тебе підтримуємо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соліст Kalush Orchestra в інтерв'ю ЖВЛ розповів про втрату друга під час війни

На пресконференції "Євробачення" Олег Псюк зазначив, що вважає такий вчинок, як присвяту пісню мамі, дуже особливим. Проте є ті речі, які він вважає ще більш щемливими:

Це перша пісня, яку я присвятив мамі, і саме з нею вирішив їхати на "Євробачення". Мабуть, це доволі особливо. Було багато речей, які я робив для мами, але про які знали тільки ми двоє: наприклад, різні мої дитячі подарунки, коли я їй якусь одну квітку подарував, яку зірвав, поки йшов зі школи. Мені здається, такі речі є ще більш особливими, аніж пісня.

Пісня "Stefania" — це вже трек не тільки про турботу матері, але й данина самовідданій турботі матері у найважчі часи. Про турботу під час тої ситуації, у якій ніхто й ніколи не хотів опинитися — війни. Слухачі по всьому світу кажуть про те, що трек Kalush Orchestra, з яким вони представлятимуть Україну на "Євробаченні", змушує задумуватися про різні серйозні та символічні речі. Віримо у перемогу на пісенному конкурсі!

Новини по темі