Королеви обирають хижий принт: Летиція у наймоднішій сукні сезону 

Справжній must have цієї осені. 

Поки ти вагаєшся, чи наважуватись на принт під шкіру пітона або хутро леопарда, королівські особи вже знайшли відповідь на це питання. Анімалістичні мотиви — беззаперечний тренд, який можна сміливо додавати до свого гардероба. Пасуватиме одяг із такими принтами і для світського виходу, і для ділової зустрічі.

Один із останніх прикладів — поява Летиції, королеви Іспанії, на урочистому прийомі в палаці Сарсуела. Дружина Філіпа IV вдягнула вишукану «зміїну» сукню міді та замшеві човники відтінку camel. 

Вбрання Летиції відповідало всім модним критеріям сезону: ідеальна довжина нижче коліна, приталений силует, накладні кишені та, звісно, актуальний хижий принт. 

Оскільки сукня з малюнком під шкіру пітона створює самодостатній образ і вже є яскравим акцентом, іспанська королева майже відмовилася від аксесуарів. Із прикрас на Летиції були лише її улюблена каблучка та мінімалістичні сережки. Макіяж і зачіска монаршої особи — хоча й вишукані, проте також лаконічні. 

Королеву Іспанії не дарма вважають однією з наймодніших аристократок світу. Втім, чи може її стиль позмагатися зі стилем визнаної ікони — принцеси Діани? Дивись відео та роби свій висновок:   

Loading...

Також надихайся іншими красивими образами: 

1. У цій червоній сукні королева Іспанії така тендітна і вишукана (фото)

2. Битва королівських образів: Летиція і Ранія вподобали однаковий принт

3. Королева Йорданії вбралася в сукню з «омолоджувальним» ефектом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.