У цій червоній сукні королева Іспанії така тендітна і вишукана (фото)

Іспанська королева в червоній сукні похизувалася спортивною фігурою | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Рідкісний вечірній образ Летиції. 

Поділитися:

Щотижня іспанська королева Летиція відвідує офіційні заходи. Зазвичай її можна побачити в елегантних ділових образах, а ось вечірні виходи в світ трапляються не так часто. Але днями відбувся саме такий рідкісний випадок.

Разом із королем Філіппом IV вона стала гостею святкування 30-річного ювілею іспанського видання El Mundo. Для урочистої події Летиція обрала приталену сукню довжини міді благородного гранатового відтінку. 

Вишукане вбрання вона поєднала із «золотими» босоніжками та аксесуарами — коштовними прикрасами і клатчем. У макіяжі королева надала перевагу своєму улюбленому бронзовому smokey eyes, а з укладкою вирішила поексперементувати: її волосся спадало красивими кучерями.   

Нагадаємо, що за освітою Летиція — журналістка. Можливо, саме тому вона так відповідально поставилася до вибору вбрання до дня народження газети. 

А ось у представників іншої королівської родини стосунки з працівниками ЗМІ складаються не так добре. Дивись відео, щоб дізнатися, чому принц Гаррі подав до суду на британське видання: 

Найцікавіші виходи королеви Іспанії:

1. Мереживо і зірки: Королева Іспанії чарує мрійливою сукнею 

2. Битва королівських образів: Летиція і Ранія вподобали однаковий принт

3. Королева Іспанії показала ідеальний діловий образ, який може повторити кожна

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі