Королеви обирають хижий принт: Летиція у наймоднішій сукні сезону 

Королева Іспанії показала, як носити наймодніший принт осені (ФОТО) | Мода | 1+1
Фото: Getty Images

Справжній must have цієї осені. 

Поділитися:

Поки ти вагаєшся, чи наважуватись на принт під шкіру пітона або хутро леопарда, королівські особи вже знайшли відповідь на це питання. Анімалістичні мотиви — беззаперечний тренд, який можна сміливо додавати до свого гардероба. Пасуватиме одяг із такими принтами і для світського виходу, і для ділової зустрічі.

Один із останніх прикладів — поява Летиції, королеви Іспанії, на урочистому прийомі в палаці Сарсуела. Дружина Філіпа IV вдягнула вишукану «зміїну» сукню міді та замшеві човники відтінку camel. 

Вбрання Летиції відповідало всім модним критеріям сезону: ідеальна довжина нижче коліна, приталений силует, накладні кишені та, звісно, актуальний хижий принт. 

Оскільки сукня з малюнком під шкіру пітона створює самодостатній образ і вже є яскравим акцентом, іспанська королева майже відмовилася від аксесуарів. Із прикрас на Летиції були лише її улюблена каблучка та мінімалістичні сережки. Макіяж і зачіска монаршої особи — хоча й вишукані, проте також лаконічні. 

Королеву Іспанії не дарма вважають однією з наймодніших аристократок світу. Втім, чи може її стиль позмагатися зі стилем визнаної ікони — принцеси Діани? Дивись відео та роби свій висновок:   

Також надихайся іншими красивими образами: 

1. У цій червоній сукні королева Іспанії така тендітна і вишукана (фото)

2. Битва королівських образів: Летиція і Ранія вподобали однаковий принт

3. Королева Йорданії вбралася в сукню з «омолоджувальним» ефектом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі