Битва королівських образів: Летиція і Ранія вподобали однаковий принт

Королева Іспанії та королева Йорданії засвітили схожі сукні | Зірковий стиль | 1+1
GettyImages

Кому сукня в горох личить більше?

Поділитися:

Стилем двох королев — Іспанії та Йорданії — захоплюються не лише в їхніх рідних країнах, а й в усьому світі. Що не дивно: кожен вихід Летиції або Ранії — це завжди красиво, вишукано і модно. Обидві аристократки в своїх образах поєднують елементи традиційного одягу своїх держав та найгучніші тренди

Днями вони відвідали абсолютно різні заходи, але вбрання для них обрали подібні. Королева Іспанії та королева Йорданії вийшли в світ у сукнях із вкрай актуальним принтом — у горох. Схожими виявився навіть колір одягу: синій — у Летиції, блакитний — у Ранії. 

Для аудієнції в палаці Сарсуела 46-річна іспанська леді обрала довгу приталену сукню у дрібний срібний горох. Це перший офіційний вихід Летиції після літньої відпустки. 

GettyImages

Ранія традиційно трохи більше уваги приділила деталям. 49-річна королева полюбляє цікаві образи та намагається добирати до кожного влучні аксесуари. Цього разу сукню із сорочкою в тон вона підкреслила широким білим поясом, а завершила вбрання лаконічною сумкою на плечі. 

@queenrania

Цікаво, що сукня Летиції від Maje коштує більше 400 доларів, а образ Ранії від Marni — втричі більше. Чи допомогло це королеві Йорданії затьмарити свою колегу? Голосуй за ту, кому сукня в горох личить більше!

poll_content_510

Нагадаємо, 22 роки тому, 31 серпня, загинула британська ікона стилю — принцеса Діани. Більше про її життя та вподобання дізнаєшся з відео:

Найяскравіші образи членів королівської родини: 

1. Королева Йорданії показала, як стильно вдягнутися в офіс цієї осені 

2. 48-річна королева Йорданії здивувала кокетливим образом (фото) 

3. Сама жіночність! Королева Іспанії показала свій найромантичніший образ

4. Кейт Міддлтон вдягнула міні-шорти і вразила стрункими ніжками (фото)

5. Одна від одної краща: Меган Маркл, Кейт і Піппа Міддлтон здивували спільним виходом

Новини по темі