Ліда Лі про те, як пережила виліт з проєкту "Танці з зірками" та чи планують з Олексієм Базелою танцювати далі: "Плакали усі навколо, окрім нас"

Співачка Ліда Лі розповіла, які були емоції після того, як покинула проєкт та чи буде танцювати далі.

Співачка Ліда Лі для програми "Світське життя" прокоментувала, як пережила виліт з проєкту "Танці з зірками" та чи планують вони з партнером Олексієм Базелою танцювати разом і далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хеловін 2021: роздивляємось страшенно гарні зіркові образи (Влад Яма, MELOVIN, Ліда Лі, Людмила Барбір, Андре Тан)

Передостаннім танцем Ліди та Олексія стала самба за мотивами мультфільму "Родина Адамсів". Згадаймо, як це було:

Loading...

Коли пара ставила цей танець, як надихалась образами Венсдей та Пагкслі Адамсів? Ліда прокоментувала:

Я дивилася все, що тільки можна, тому що було потрібно перевтілитися максимально в образ, який мені був зовсім незнайомий: наш танець, самба, про максимально активний рух у ногах, при цьому спокій на обличчі. 

Олексій Базела, партнер Ліди Лі, додав:

В самбу, активні бразильські рухи, треба було інтегрувати якусь таку містику. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вона сказала мені «бувай» перед шоу результатів, і тут сама вилетіла», – Євгенія Власова прокоментувала виліт Lida Lee із «Танців з зірками»

Пара настільки затанцювалася, що після шоу продовжили й станцювали контемп. Чи планують тренуватися далі чи вже перегоріли? Ліда зазначила:

Для мене проєкт "Танці з зірками" – це дуже великий шлях, який подарував мені друга. Хтозна, якщо хочете бачити від нас ще якісь цікаві танці, пишіть! 

Звичайно, зараз вже емоції трішки вщухли, проте що ж було з Лідою та Олексієм після завершення шоу? Ліда розповіла:

Я дуже емоційна дівчина, але не було сліз. Плакали усі навколо, окрім нас. Ну я не повірила. Це був такий момент, коли я не розуміла, що сталося. Спочатку ми в гримерці мовчки сиділи хвилин 20, потім пішли полежали на паркеті, трохи поспілкувались з ним, тому що він був для нас дуже крутим і за це йому дуже вдячні. На наступний день я прокинулась від того, що соцмережі розривалися: "Поверніть Льошу та Ліду!". У мене був шок, тому що я не розраховувала на таку підтримку і ми вирішили віддячити глядачу, який нас так полюбив, і за один день станцювали контемп та подарували його глядачам.

Більше новин