«Вона сказала мені «бувай» перед шоу результатів, і тут сама вилетіла», – Євгенія Власова прокоментувала виліт Lida Lee із «Танців з зірками»

Танці з зірками
Євгенія Власова прокоментувала виліт з Танців з зірками Ліди Лі

Євгенія Власова прокоментувала виліт Lida Lee з «Танців з зірками».

Поділитися:

Євгенія Власова та Макс Леонов стали гостями пост-шоу «Танців з зірками» в ефірі шоу «Твій день». Співачка розповіла про свої враження від 6-го ефіру шоу, присвяченого Вечору кумирів, а також прокоментувала неочікуваний виліт із шоу однієї з найсильніших його учасниць – співачки Ліди Лі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників в шостому ефірі (ВІДЕО)

Євгенія Власова розповідає – їй дуже подобається брати участь у  «Танцях з зірками», їй добре у будь-якому прояві цього проєкту. Вчора з Максом Леоновим вони танцювали чуттєвий віденський вальс, а наприкінці Євгенія навіть трохи співала. Дивіться як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Власова про свій виступ в образі Маліфісенти на «Танцях з зірками»: «Я провела 7 годин на гримі»

Пара щиро зізнається – у них були думки, що саме вони можуть покинути «Танці з зірками» в цьому ефірі. Сенсаційний же виліт співачки Lida Lee Власова коментує так:

Мені було вчора ніяково: вона жорстко сказала мені «бувай» перед шоу результатів, і тут сама вилетіла. Я навіть не знала, як до цього поставитися, як її підтримати.

Чи був прямий конфлікт між Лідою та Євгенією на проєкті, чи ця ситуація – лише прояв нервового напруження зірок, достеменно невідомо. Але шоу вчора покинула саме пара Lida Lee та Олексій Базела. Дивіться, як вони вчора танцювали пасодобль:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Lida Lee розповіла про пластичну операцію та прокоментувала чутки про спонсора

Головний суддя шоу «Танці з зірками» Влад Яма був очевидно розчарований тим, що Ліда Лі так рано покинула проєкт. Сьогодні у «Твоєму дні» він сказав:

Вона технічно танцювала класно. Можливо, її армія фанів ще не настільки велика. Мій син за неї вболівав, він теж вчора засмутився.

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі