Молодий місяць у травні змінить життя 3 знаків зодіаку: кому пощастить

Які енергії принесе Молодий місяць у травні та яким знакам зодіаку підготуватись до змін?

Гороскоп на травень 2023 від астрологині Анжели Перл на Молодий місяць 19 травня прогнозує успіхи та кардинальні зміни кільком знакам зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 знаки зодіаку, яким пророкують вагітність в травні 2023

Телець 

У Тельців Молодий місяць буде у 1 будинку гороскопа, будинку особистості. Іншими словами, Молодий місяць у травні настане саме у Тельці. Тому представникам цього знаку варто чекати неабияких змін. Окрім Місяця, у 1 будинку будуть ще 4 планети, у тому числі — Уран. У вас ніби нова батарейка з'явиться, увімкнеться нова енергія, новий ресурс, відкриється друге дихання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 знаки зодіаку, яких чекає фінансовий успіх в травні 2023

Лев

Молодий місяць 19 травня буде у вашому 10 будинку статусу та кар'єри. У цей день Сонце та Місяць з'єднуються, і у вас з'явиться нова енергія. До кінця травня у вас буде гарний час для будь-яких починань. Новий проєкт, власний бізнес, ведення своїх соцмереж. Можливе підвищення або нова перспективна робота, новий контракт. Усі ваші сміливі починання приведуть до успіху. 

Риби

19 травня Новий місяць буде у 3 домі, де Сонце з Місяцем з'єднаються. Також у 3 домі у вас буде Уран, а це дає нові можливості та кардинальну зміну професії. Уран наділить вас сміливістю.Ваша нова робота може бути пов'язана з доставкою, торгівлею, відрядженнями. Усе, що ми пишемо, про що говоримо, медійність. Також таке положення може дати купівлю нового транспортного засобу. 

Дивіться місячний календар вдалих днів на травень:

Loading...

 

Більше новин