Мосейчук — Єфросиніна: про підтримку України та чому росіяни не хочуть знати правду

Телеведуча Наталія Мосейчук на власному Youtube каналі опублікувала нове відео — розмову з телеведучою Машею Єфросиніною.

Ведуча Наталія Мосейчук виклала нове відео на власному Youtube каналі.

“Проговорили з Машою більше години. Плакали. Ненавиділи. Злилися. І навіть кляли. Тільки не жаліли себе. Вся енергія на перемогу”, — розповіла про розмову телеведуча. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмови на кухні: Наталія Мосейчук показала, як знімає відео для власного YouTube каналу

В інтерв’ю про те, чому звернення та інтерв’ю записує російською мовою і чому росіяни не хочуть знати правду про те, що роблять їх солдати в Україні. Про різницю між Україною та Росією на телебаченні та позицію російського шоу-бізнесу, Собчак та іншфих блогерів щодо війни. 

“Говорили російською переважно. Ще раз перепрошую наших глядачів - але нашу з Машою розмову мають обов’язково подивитися жінки Росії. Ні, ми не розраховували на співчуття. Ми сподівалися, що російські жертви пропаганди відчують біду, що нависла над головами їхніх синів та чоловіків. І відведуть її”, — сказала Наталія Мосейчук

Назва розмови навіяна російським мультфільмом. В ролі Маші — українська зірка Марія Єфросиніна, в ролі ведмедя — весь оркостан з їхнім колективним путін. 

Дивіться розмову Наталії Мосейчук з Машею Єфросиніною:

Більше новин