«Найкраща версія «Шуму»: Go_A заспівали «весняночку» з волонтерського центру (благодійний марафон Save Ukraine — #StopWar)

Сьогодні відбувся міжнародний благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar, який обʼєднав практично весь світ, оскільки зібрав понад 50 учасників, серед яких музиканти, волонтери, спортсмени, громадські активісти та політичні лідери багатьох країн світ

Відомі українські виконавці та гурти долучилися до благодійного марафону Save Ukraine — #StopWar, щоб поширювати правду про події в України, популяризувати українську культуру та спонукати світову спільноту до активної підтримки українців у боротьбі з російською агресією.

Більшість українських виконавців вийшли в ефір з попередньо записаними виступами, адже знаходяться в Україні: хтось захищає рідну землю зі зброєю в руках, хтось — піснею чи волонтерить у штабах допомоги. Саме з волонтерського штабу виступив популярний гурт Go_A, який у 2021 році посів 5 місце на «Євробаченні» та здобув світову популярність.

ФОТО: gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧи братиме Україна участь у "Євробаченні-2022" у зв'язку з війною

Гурт виконав свій знаменитий «Шум»/SHUM, який на «Євробаченні» був в лідерах глядацького голосування. Сьогоднішня версія «Шуму» отримає не менше глядацьких симпатій, адже записана прямісінько у волонтерському штабі. Катерина Павленко починає співати біля маскувальної сітки, яку плетуть жінки, згодом рухається коридорами, де жінки сортують їжу, ліплять вареники, розкладають одяг і зрештою долучається до чищення картоплі. Виконувати веснянку Катерині допомагають діти.

«Коли розумієш, що майбутнє в України не просто є, а що воно буде сильним, незалежним, вільним, талановитим, нестиме культуру та історію, не сплюндровану сусідським лайном. Дивовижно як війна об'єднала усіх на шляху до перемоги, віримо, що так буде й надалі. Дякую Go-A, ви – любов», – коментують під відео у мережі YouTube.

В коментарях цю версію «Шуму» назвали найкращою, оскільки вона показує, що «незалежно від того де ти знаходишся, в яких умовах, обставинах, завжди потрібно бути людьми, підтримувати один одного і допомагати, вірити у кожного і берегти».

Більше новин