Неймовірне відео про Україну стало вірусним за лічені години

Краса рідної землі вражає.

Днями мережу полонило надзвичайно креативе відео про Україну. Користувачі Instagram почали масово поширювати кліп під назвою Ukraine is My Home («Україна – мій дім»). І на те була вагома причина.

Так, відеоряд динамічно знайомить глядача з мальовничими куточками нашої Батьківщини. Пустелі, каньйони, ліси, гори, море – це далеко не весь перелік того, що у подорожах Україною зафільмував 22-річний Назарій Дорошкевич. Історією створення вірусного ролика хлопець поділився у своєму Instagram.

Відеозйомкою талановитий українець зацікавився 2013 року. Певно, на творчість Назара надихнула краса могутніх Карпат, поблизу яких він виріс.

Я люблю рух, драйв, екшн! Хочу вдихати життя на повні груди! – розповів хлопець підписникам.

Фото: instagram/dorosh.raw

Свою роботу, яка так припала до душі українцям, Дорошкевич порівняв із величезною картиною, що складена з маленьких шматків.

Графічний конструктор для дорослих, – пояснив Назар.

Матеріал для відео юнак збирав 2 роки, а локації для зйомок шукав скрізь – в Instagram, Google, Google Maps. І його зусилля не були марними. Ukraine is My Home – незаперечний доказ того, що наша країна – сповнена чудес.  

Тож твоїй увазі – 23 тисячі кілометрів шляху, понад 40 дивовижних місць України, 500 прослуханих треків та 3 тижні монтажу. Насолоджуйся:

«Приїздіть в Україну, насолодіться нашою гостинністю, пейзажами, чудовим кліматом і створіть для себе один із найяскравіших спогадів життя!» – звернувся Назар до іноземців в описі до свого відео на YouTube.

Більше цікавих матеріалів про красу України шукай тут:

1. Де відпочити в Карпатах восени

2. Мегаспоруди України, які захоплюють своєю величчю

3. Українські озера, які зачарують тебе з першого погляду

4. 5 найкрасивіших палацово-паркових комплексів України, які перенесуть тебе в іншу епоху

5.  Мальовничі пейзажі України, що неначе зійшли з картин

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин