До Великодня лишається кілька днів. Вашій увазі спрощений рецепт пасхальної випічки, яку можна приготувати у звичайній мультиварці.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирна паска до Великодня: прості рецепти творожної паски у духовці та без випікання
Інгредієнти :
для тіста
для глазурі
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли краще пекти паску: церковні рекомендації та народні традиції
1. Родзинки та інші сухофрукти замочіть у воді, а потім обсушіть паперовим рушником.
2. Збийте яйця з щіпкою солі.
3. Цукор перетріть з розм'якшеним вершковим маслом.
4. Змішайте усі сухі інгредієнти разом: борошно, сухі дріжді, ванільний цукор.
5. Поєднайте рідкі та сухі інгредієнти, додайте поступово молоко і вимішуйте тісто.
6. Накрийте тісто плівкою та поставте у тепле місце.
7. Додайте родзинки та інші сухофрукти до тіста, дуже обережно розмішайте та викладіть у застелену папером для випікання та змащену вершковим маслом чашу мультиварки
8. Випікайте за інструкцією вашої мультиварки на режимі випічки.
Поки паска печеться, можна приготовати цукрову глазур. Для цього потрібно збити яєчний білок до піків, і обережно вмішати туди цукрову пудру та трішки лимонного соку. Пудри може знадобитись і більше, все залежить від розміру яєчного білка.
Коли паска випечеться та охолоне, намазати глазур та посипати присипкою або прикрасити за смаком! Смачного!
Дивіться про українські традиції святкування Великодня:
Loading...