Річард Гір виставив на аукціон свій кабріолет, щоб допомогти українцям

Голлівудська зірка виставив на аукціон свій Jaguar.

Голлівудський актор і режисер Річард Гір виставив на аукціон свій раритетний автомобіль — кабріолет Jaguar, щоб допомогти українцям. Гроші від продажу кабріолету Jaguar XK8 1999 року підуть на допомогу українцям, які постраждали від російського вторгнення. Про це повідомляє аукціонна платформа Bring A Trailer.

Кабріолет Jaguar XK8 1999 року випуску є власністю актора і знаходиться у Нью-Йорку. Автомобіль з люксовим оздобленням має двигун об'ємом 4 л та п'ятиступінчасту автоматичну коробку передач. 

"Повна сума від продажу, включаючи винагороду покупця BaT, буде рівномірно розподілена між World Central Kitchen та Open Arms Ukraine, обидві з яких є неприбутковими організаціями 501(c)(3), які надають ресурси тим, хто постраждав від війни в Україні", — йдеться в описі на сторінці аукціону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДженніфер Еністон приєдналася до збору коштів для допомоги українцям та висловила захоплення українськими жінками: "Ви неймовірні і весь світ за вами"

Раніше Річард Гір вже висловлював підтримку українцям. У квітні 2022 року актор приєднався до благодійної організації CARE's Ukraine Crisis Fund, яка допомагає українцям.

Раніше режисер останнього фільму про агента 007 Кері Фукунага приєднався до гуманітарного проєкту World Central Kitchen. Також, легендарна Metallica вже пожертвувала українським біженцям 500 млн доларів і відкриває збір, на меті якого до кінця травня зібрати 1 млн доларів для World Central Kitchen, що годує біженців. 

Більше новин