Син Джона Леннона вперше виконав легендарну IMAGINE на підтримку України: раніше казав, що виконати цю пісню його змусить хіба що кінець світу

Син Джона Леннона Джуліан виконав пісню IMAGINE на підтримку України, порушивши тим самим обіцянку ніколи не виконувати цю пісню батька.

Вчора, 9 березня, у Варшаві пройшов захід в межах акції по збору коштів на підтримку біженців з України Stand Up For Ukraine. Захід завершився піснею IMAGINE, виконаною Джуліаном Ленноном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса із фільму «Список Шиндлера» підтримала Україну та допомагає українським біженцям у Польщі

Джуліан Леннон – британський рок-музикант, співак та син знаменитого учасника культового гурту The Beatles Джона Леннона. Він дав обітницю ніколи не виконувати пісню IMAGINE авторства свого тата, але війна в Україні змінила цю позицію співака. У себе на YouTube-каналі та в Instagram Джуліан Леннон виклав своє виконання IMAGINE в межах Stand Up For Ukraine та підписав відео так:

"Я завжди казав, що єдиний раз, коли я заспіваю IMAGINE, був би «Кінець світу»... Але ця пісня відображає наше колективне бажання миру у всьому світі.  Вона відбиває світло в кінці тунелю, на яке ми всі сподіваємося..."

Про війну в Україні Джуліан Леннон пише:

"Війна з Україною – це неймовірна трагедія... У результаті триваючого вбивчого насильства мільйони невинних сімей були змушені покинути затишок своїх домівок і шукати притулку в іншому місці. Як людина і як художник, я відчував себе зобов’язаним відповісти не неї найбільш значущим способом, який міг. Тому сьогодні я вперше публічно виконав пісню мого тата IMAGINE. Я закликаю світових лідерів і всіх, хто вірить у почуття IMAGINE, стати на захист біженців у всьому світі!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Maneskin записали потужний трек на підтримку України в рамках #StandUpForUkraine та закликали підтримати біженців своїми відео та фінансово

Пісню IMAGINE вважають антивоєнним гімном. Виконанням цієї легендарної пісні авторства свого батька Джуліан Леннон здійснив неймовірну підтримку України і українців, які постраждали і продовжують страждати від жахливої війни, розв'язаної росією.

Більше новин