Ніжна печінка у поєднанні з хрустким листям салату, соковитими томатами та пікантною заправкою створюють справжній вибух смаку. Такий салат вийде яскравим, ситним і водночас легким. А пікантна цитрусова заправка зробить його улюбленою стравою для вечері чи святкового столу.
1. Замаринуйте печінку у 30 мл соєвого соусу з перцем на 5–10 хвилин. Тим часом наріжте цибулю півкільцями, а помідори чері розріжте навпіл. Змішайте у великій мисці листя салату, руколу, цибулю і помідори.
2. Зробіть заправку: поєднайте лимонний та апельсиновий соки, оливкову олію та решту соєвого соусу. Полийте салат і акуратно перемішайте.
3. Обсмажте печінку: на пательні розтопіть вершкове масло з краплею соняшникової олії. Викладіть замариновану печінку та обсмажте кілька хвилин до готовності.
4. Зберіть страву: викладіть печінку поверх салату та одразу подавайте.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: