Три знаки зодіаку, які поїдуть за кордон у жовтні 2023

Які знаки зодіаку відвідають іншу країну у жовтні?

Людська доля залежить від зодіаку. Гороскоп на жовтень 2023 від Анжели Перл пророкує подорож за кордон цим трьом знакам зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два знаки зодіаку позбудуться непотребу з життя в жовтні 2023: хто це буде

Рак

З 23 жовтня Меркурій вступає у ваш п'ятий дім, обіцяючи яскравий і активний час. Цей період підходить для вираження себе, любові до життя і радості. Він також пов'язаний з можливими виграшами і приємними подіями. Не пропустіть шанс активно взяти участь у різних заходах і проявити свій талант. 28 жовтня — Місячне затемнення в одинадцятому домі принесе зміни у вашому оточенні та соціальній сфері. Це може включати завершення стосунків із деякими людьми і появу нових друзів. Подумайте про вашу мрію і про те, який наступний крок вам потрібно зробити, щоб рухатися вперед.

Водолій

23 жовтня Меркурій змінює знак і входить у ваш 10 будинок, де вже перебуває Марс з 13 жовтня. Ця комбінація підказує вам нові цілі та можливість отримання нової інформації. Ви будете активно працювати над власними проєктами та ставити перед собою нові завдання. З 24 жовтня Сонце у 10 будинку гороскопа, і Місяць буде перебувати там з 15 по 18 жовтня. Це період родинних справ. Можливо, ви почнете співпрацювати з одним зі своїх батьків або розглядатимете можливості зміни місця проживання. Також цей період може позначитися на зміні вашого соціального статусу або кар'єрних можливостях.

Риби

23 жовтня Меркурій входить у в 9 дім розширення світогляду. Буде поїздка, знайомство з іноземцем. Зустрінете людину, яка стане вашим наставником. 24 жовтня Сонце також входить у ваш 9 дім розширення світогляду, там же Місяць. Багато навчання та викладання. Ви будете через щось хвилюватися. 28 жовтня — Місячне затемнення в 3 домі спілкування. Зміните коло оточення. Родичі нагадають про себе новиною. Можлива зміна транспорту. Покупки техніки не уникнути. Набудете нових навичок. Будете складати іспит на професію. Переїдете до місця, де вже колись жили.

Як приготувати самсу з гарбузом, дивіться:

Loading...

Не пропустіть "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Більше новин