Два знаки зодіаку позбудуться непотребу з життя в жовтні 2023: хто це буде

2 знаки зодіаку, викинуть увесь непотріб з життя у жовтні
Unsplash

Які знаки зодіаку викинуть все лишнє зі свого життя у жовтні 2023?

Поділитися:

Наша доля залежить від зодіаку. Гороскоп на жовтень 2023 від Анжели Перл пророкує очищення цим знакам зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири знаки зодіаку змінять своє життя у жовтні 2023: хто це буде

Риби

23 жовтня Меркурій входить у в 9 дім розширення світогляду. Буде поїздка, знайомство з іноземцем. Зустрінете людину, яка стане вашим наставником. 24 жовтня Сонце також входить у ваш 9 дім розширення світогляду, там же Місяць. Багато навчання та викладання. Ви будете через щось хвилюватися. 28 жовтня — Місячне затемнення в 3 домі спілкування. Зміните коло оточення. Родичі нагадають про себе новиною. Можлива зміна транспорту. Покупки техніки не уникнути. Набудете нових навичок. Будете складати іспит на професію. Переїдете до місця, де вже колись жили.

Стрілець

24 жовтня Сонце також входить у ваш 12 дім приватності, там же Місяць. Ви захочете побути на самоті. Будете сфокусовані на чомусь. 28 жовтня — Місячне затемнення в 6 будинку. Зверніть увагу на ваш режим, це сприятливий час попіклуватися про свій фізичний та ментальний стан, зробити детокс. Ви оновитеся в усіх сенсах. Варто покинути згубні звички. У вас зміниться рутина. Уран та Юпітер йдуть по 6 домі. Це може свідчити про другий шанс, пов'язаний з роботою. Повернуться старі клієнти.

Як приготувати гарбузові тертюхи, дивіться рецепт:

Не пропустіть "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі